ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ναυάγιο και αλλαγή ρότας

Άλλη μια περίπτωση κεντρικού αμυντικού δεν εξελίσσεται με ομαλό τρόπο κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο για την Ανόρθωση, μιας και εμπλοκή παρουσιάστηκε με τον Έκτορ Ρόδας. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής που ολοκλήρωσε τη χρονιά με τη φανέλα της Κόρντομπα, έφτασε κοντά στο να ντυθεί στα κυανόλευκα, ωστόσο λίγο πριν την τελική συμφωνία, αξίωσε περισσότερα χρήματα και έτσι η Μεγάλη Κυρία αποσύρθηκε από τη διεκδίκησή του. Συνειρμικά η κατάληξη της υπόθεσης με τον Έκτορ Ρόδας, φέρνει στο μυαλό την αντίστοιχη του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού Φαμπρίτσιο, του οποίου η περίπτωση έφτασε αρκετά κοντά σε ευτυχή κατάληξη, αλλά εν τέλει υπήρχε εκτροπή.

Από εκεί και πέρα στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης υπάρχει ευελιξία και έτσι ήδη η προσοχή έχει στραφεί σε άλλες περιπτώσεις. Θεωρείται κάτι περισσότερο από πιθανόν, τα μεταγραφικά αποκτήματα να αυξηθούν εντός της εβδομάδας μιας και τρεις ποδοσφαιριστές έχουν πρόταση στα χέρια τους από τη «Μεγάλη Κυρία». Μεταξύ αυτών είναι και ο Αντρέ Σάντος, με τον 28χρονο αμυντικό μέσο να βρίσκεται στο στόχαστρο της της Ομόνοιας και έτσι δεν αποκλείεται να προκύψει Κυπριακός… εμφύλιος.

Οι προσθήκες των Μπανταλόφσκι, Κβέσιτς και Αρτυματά, έχουν σουλουπώσει την αμυντική γραμμή, αποδεικνύοντας και το ξεκάθαρο αρχικό στόχο του Ανδρέα Παντελή, να ξεκινήσει την ενίσχυση από τα μετόπισθεν. Στην κορυφή της ατζέντας βρίσκεται και το κεφάλαιο του τερματοφύλακα, μιας και η θέση αυτή θεωρείται εξαιρετικά σημαντική, το οποίο αναμένεται και αυτό να κλείσει εντός της εβδομάδας με συμφωνία είτε με Αριέλ Χαρούς, είτε άλλον άσο.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X