ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Ρόδας και η απαρτία

Οι μαζικές αποχωρήσεις από το περσινό ρόστερ της Ανόρθωσης, επηρέασαν περισσότερο την αμυντική γραμμή η οποία ουσιαστικά έμεινε χωρίς στελέχη. Ευθύς εξ αρχής φάνηκε η πρόθεση του Ανδρέα Παντελή και των συνεργατών του, να ξεκινήσουν την αναδόμηση από τα μετόπισθεν, κάτι που πήρε σάρκα και οστά βάση της μέχρι τώρα προόδου στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Στη γραμμή λοιπόν από την οποίαν αποχώρησαν οι Καλδερόν, Αγκιλάρ, Σάντος, Γκάμπριελ και Γιαννούλης, την ίδια ώρα που ο Τσους Ερέρο μένει μέχρι να φύγει, δεν αποκλείεται στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς να υπάρχει... απαρτία.

Κι αυτό διότι στον δεξιό ακραίο αμυντικό Ιβάν Μπανταλόφσκι, στον αριστεροπόδαρο μπακ Γιόσιπ Κβέσιτς και τον νεαρό κεντρικό αμυντικό Παναγιώτη Αρτυματά, ενδέχεται να προστεθούν μέσα στην εβδομάδα άλλες δύο αμυντικογενείς λύσεις. Ένας εξ αυτών είναι ο Έκτορ Ρόδας ο οποίος στα 29 του χρόνια δύναται να ξενιτευτεί για πρώτη φορά για λογαριασμό της «Μεγάλης Κυρίας». Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έχει στο βιογραφικό του χρονιές τόσο στην Πριμέρα, όσο και στην Σεγκούντα Ντιβιζιόν, με την περίπτωσή του να χαρακτηρίζεται ως δύσκολη.

Από εκεί και πέρα η Ανόρθωση έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας σε άλλον έναν Ισπανό που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, αναμένοντας εξελίξεις εντός της εβδομάδας. Αν το βέλτιστο σενάριο που θέλει τους δύο ποδοσφαιριστές να λένε «ναι» στην Κυπριακή εμπειρία πάρει σάρκα και οστά, τότε τουλάχιστον η αμυντική γραμμή θα είναι κατά ένα μεγάλο ποσοστό στελεχώμενη. Η ομάδα της Αμμοχώστου ρίχνει κλεφτές ματιές και στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Μιντίκκη, ωστόσο πρόσφορο έδαφος θα υπάρξει μόνο εάν ο ποδοσφαιριστής απελευθερωθεί από την ΑΕΚ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση