ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μας απειλούσαν οι οπαδοί»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παρέθεσε ο πρώην επιθετικός της Ανόρθωσης, Αϊράμ Καμπρέρα σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του. Ο Ισπανός επιθετικός έκανε και κάποιες σοβαρές καταγγελίες για τις συνθήκες που βίωσε στην Κύπρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Radio MARCA Tenerife:

Πως ήταν αυτός ο χρόνος στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου;

«Ήμουν στην Κύπρο και ήταν περίπλοκο. Πήγα στην Κύπρο για τον προπονητή επειδή ήταν Ισπανός και με έπεισε. Τρεις μήνες μετά τον απέλυσαν και ήταν όλα ρευστά. Υπήρχαν οικονομικά προβλήματα και προβλήματα με τους οπαδούς. Οι οπαδοί μπήκαν στα αποδυτήρια και μας απείλησαν. Μας είπαν ότι αν δεν νικήσουμε θα είχαμε πολλά προβλήματα. Υπάρχουν πράγματα που μέχρι να τα ζήσεις δεν πιστεύεις ότι συμβαίνουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Τώρα θα ζητήσω τα λεφτά μου».

Για τις απειλές που βίωσε από τους οπαδούς:

«Οι ultras μπήκαν στα αποδυτήρια και μας είπαν ότι αν συνεχίσουμε να μην κερδίζουμε θα είχαμε πολλά προβλήματα. Δεν μπορούσαμε να βγούμε έξω για φαγητό το βράδι, δεν μπορούσαμε να πάμε στην πόλη. Δεν πληρωνόμαστε ενώ στο κάτω κάτω είμαστε όλοι εργαζόμενοι. Θα επιλέξω τον δρόμο της FIFA για να διεκδικήσω τα δεδουλευμένα μου».

Αν φοβήθηκε ποτέ:

«Τον Γενάρη προσπάθησα να φύγω. Δεν είχε λόγο να υποφέρω από τέτοια πράγματα. Ένιωσα ότι ήμουν δολοφόνος, ακόμη και οι εργαζόμενοι του συλλόγου μας κοίταζαν και μας συμπεριφέρονταν κάπως όταν χάναμε. Ήταν μια κατάσταση την οποία μετάνιωσα πολύ και ελπίζω να μην ζήσω κάτι παρόμοια ξανά στον κόσμο του ποδοσφαίρου γιατί δεν είμαι εδώ γι’ αυτά. Κανένας δεν πρέπει να έρχεται και να μας λέει ότι θα έχουμε πρόβλημα αν δεν κερδίσουμε».

Αν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ισπανία:

«Δεν νομίζω γιατί είχα εμπειρίες στο εξωτερικό και μου άρεσε γιατί μαθαίνω τον κόσμο, μαθαίνω νέες γλώσσες και κάνω λεφτά (γέλια)».

Δείτε και ακούστε εδώ την συνέντευξη: http://radiomarcatenerife.com/?p=80412

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X