ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κλείδωσε τα άκρα

Η απόσπαση της υπογραφής του Ιβάν Μπανταλόφσκι αλλά και η επιβεβαιωμένη από επίσημα χείλη, απόκτηση του Γιόσιπ Κβέσιτς, συμπληρώνει ουσιαστικά τις θέσεις των ακραίων αμυντικών για την Ανόρθωση της νέας χρονιάς. Βούλγαρος και Βόσνιος θα είναι οι αντικαταστάτες των δύο ποδοσφαιριστών που αποχώρησαν με κριτήριο το οικονομικό κομμάτι και πιο συγκεκριμένα λόγος γίνεται για το Βραζιλιάνικο δίδυμο των Γκιγιέρμε Σάντος και Γκάμπριελ Μόουρα.

Ο πρώτος μετά από συζήτηση με τους ιθύνοντες της «Μεγάλης Κυρίας» έδωσε τη συγκατάθεσή του στη λύση του συμβολαίου που διατηρούσε τη νέα χρόνια, τσεπώνοντας ως αποζημίωση ένα μηνιάτικο. Ο δεύτερος παρουσίασε αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις μετά από μια χρονιά που ουδείς ποδοσφαιριστής κατάφερε να πιάσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του για μεγάλο χρονικό διάστημα και ακόμα και η ενέργεια αυτή καθ’ αυτή ερμηνεύτηκε ως… αδικαιολόγητη.

Από εκεί και πέρα ο Ρόνι Λέβι έχει στο μυαλό το ποιοι παραμένουν και το ποιοι βάζουν υπογραφή σε συμβόλαια, παρά το ποιοι αποχωρούν. Μπανταλόφσκι και Κβέσιτς σαφώς και λογίζονται ως βασικές επιλογές και θα είναι δύο από τους δεκαπέντε μη Κύπριους ποδοσφαιριστές που θα εγγραφούν στο φετινό ρόστερ.

Από εκεί και πέρα δεδομένη θεωρείται η κίνηση για άλλον έναν ακραίο αμυντικό ή τουλάχιστον έναν πολυσύνθετη αμυντικό, ώστε να καλυφθούν τα κενά που θα προκύψουν αργά ή γρήγορα, λόγω απωλειών. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές έρχονται από χρονιά με δράση μόνο στο δεύτερο μισό, γι’ αυτό και θα πρέπει να δουλέψουν για να μπορέσουν να ανταποκριθούν σε μιαν απαιτητική χρονιά.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση