ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Ευρωπαϊκός πήχης

Την περίοδο που διανύουμε, είναι δεδομένο ότι αυτό που μαγνητίζει το ενδιαφέρον των φίλων κάθε ομάδας, είναι το μεταγραφικό πάρε-δώσε. Ιδιαίτερα για μιαν ομάδα όπως η Ανόρθωση η οποία προσανατολίζεται σε (άλλη μια) ριζική ανανέωση του ρόστερ της, είναι λογικό η ονοματολογία να αποτελεί κομμάτι της… ημερήσιας διάταξης σε διαδικτυακά και όχι μόνο στέκια.

Ωστόσο από τις μεσημεριανές δηλώσεις του Δρ. Κυριάκου Γιάγκου στον ΣΠΟΡ FM 95.0, το δικό του ενδιαφέρον είχε και η τοποθέτηση του… πήχη. Σε ερώτηση σχετικά με τους στόχους της φετινής χρονιάς, ο αναπληρωτής πρόεδρος της εταιρίας και στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παντελή, ανέφερε ότι το ελάχιστο είναι η Ευρωπαϊκή έξοδος. Είναι ίσως η πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, που επίσημα χείλη κάνουν λόγο για κάτι συγκεκριμένο, δημιουργώντας τις ανάλογες προσδοκίες και στον κόσμο της ομάδας.

Η δήλωση αυτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τολμηρή μιας και ακόμη ούτε οι ίδιοι οι ιθύνοντες της Ανόρθωσης, δεν γνωρίζουν ποιοι ποδοσφαιριστές θα στελεχώσουν το ρόστερ και μέχρι που μπορούν να φτάσουν. Πηγαίνοντας και ένα βήμα παραπέρα, δεν μπορούν να έχουν καν ξεκάθαρη εικόνα για την ανταγωνιστικότητα των αντίπαλών τους, δηλαδή τι θα βρουν κάθε εβδομάδα μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Από την άλλη όμως η λέξη «πρωτάθλημα» αποφεύχθηκε… επιμελώς, ούτως ώστε να μην παρουσιαστεί η μπανανόφλουδα των τελευταίων χρόνων. Αυτήν που πάτησαν αρκετοί από το 2008 και έπειτα, τάζοντας τίτλους με μεγαλεπίβουλες δηλώσεις, ενώ στο τέλος έμειναν και αυτοί και ο κόσμος της Ανόρθωσης, με άδεια χέρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση