ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτοιμη όταν πρέπει

Αν συγκρίνει κανείς το ρόστερ της Ανόρθωσης με το αντίστοιχο ομάδων που αγωνίστηκαν στο πρώτο γκρουπ της δεύτερης φάσης του περσινού μαραθωνίου, τότε είναι λογικό να εντοπίσει ελλείψεις και ανισορροπίες. Αν μάλιστα στην εξίσωση μπουν οι προσθαφαιρέσεις των αναμενόμενων αντίπαλων για μια θέση στην Ευρώπη αλλά και για κάποιο τίτλο τη νέα χρόνια, τότε η διαφορά στην ανταγωνιστικότητα είναι κάτι περισσότερο από εμφανής.

Ωστόσο η ανησυχία θα ήταν λογική εάν το πρωτάθλημα ξεκινούσε σύντομα και αν πίσω από την ηγεσία της ομάδας προγραμματισμού, δεν ήταν μια έμπειρη μορφή όπως αυτή τον Ανδρέα Παντελή. Αξίζει μάλιστα να συγκρίνει κανείς το πέρσι και το φέτος, όταν την αντίστοιχη περίοδο του 2016, ο προγραμματισμός του Αλμπέρτο Μπενίτο ήταν σε προχωρημένο στάδιο, ωστόσο περίπτώσεις τύπου Μίλαν Σάβιτς και Κριστομπάλ Κρέσπο, δεν φόρεσαν καν τη φανέλα της Ανόρθωσης σε επίσημο αγώνα.

Επομένως με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή ενόπιον των φίλων της Ανόρθωσης, ίσως χαρακτηριστεί βιαστική η όποια μουρμούρα και η όποια αντίδραση για τον τρόπο που εξελίσσεται ο προγραμματισμός. Άλλωστε η ριζική ανανέωση ενός ρόστερ που κατέγραψε ουκ ολίγες αρνητικές επιδόσεις είναι απαραίτητη και σίγουρα η διαδικασία αυτή δεν μπορεί να υπολοιηθεί από τη μιαν ημέρα στην άλλη.

Οι προσθήκες τέσσερις ποδοσφαιριστών κρίνονται ικανοποιητικές αν προσεγγιστούν ως αριθμός, από τη στιγμή που και πάλι θα καταγραφεί διψήφιο νούμερο προσθηκών. Τα δε εύλογα ερωτήματα που υπάρχουν για την αγωνιστική αδράνεια ορισμένων εξ αυτών, θα απαντηθούν μόνο εντός αγωνιστικού χώρου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X