ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Θα γίνουν οι σωστές κινήσεις»

Ο προγραμματισμός στην Ανόρθωση βρίσκεται σε εξέλιξη και στην «Κυρία» εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι θα πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να φέρουν τους καλούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα.

Ο εκπρόσωπος τύπου, Σάββας Πηλακούτας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

«Βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ο προγραμματισμός. Όπως σε όλες τις ομάδες, έτσι και στην δική μας ομάδα, σε μία μεταγραφική περίοδο προκύπτουν κάποια εμπόδια. Θεωρούμε όμως ότι με τις σωστές ενέργειες. Τις σωστές κινήσεις, θα βρούμε τον τρόπο να πείσουμε τους ποδοσφαιριστές που θέλουμε να έρθουν στην Ανόρθωση», ανέφερε αρχικά.

Για τον Φάμπριτσιο: «Πέραν από τον Φαμπρίτσιο, υπήρχαν κι άλλες επιλογές που βρίσκονταν στην λίστα. Ήταν από το ξεκίνημα δύσκολη περίπτωση. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, που μπορεί να παίξει σε ψηλό επίπεδο. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια και σε περίπτωση που κλείσει αρνητικά, θα πάμε στις άλλες επιλογές που έχουμε».

Για το πότε θα υπάρξουν ανακοινώσεις; «Βρισκόμαστε σε επαφές με διάφορους στόχους. Δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι, πριν έχουμε υπογραφές. Περιμένουμε και ίσως τις επόμενες μέρες να έχουμε ανακοινώσεις. Όπως έγινε και με τον Αρτυματα. Ένας ποδοσφαιριστής διψασμένος. Και όπως είπε ο ίδιος θέλει να πάρει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται. Πιστεύουμε σε αυτόν και περιμένουμε ότι θα μας βοηθήσει».

Για την ενίσχυση με Κύπριους ποδοσφαιριστές: «Είπαμε πολλές φορές ότι δεν είναι εύκολο να φέρει Κύπριους ποδοσφαιριστές στην ομάδα και να μπορούν να σταθούν στο επίπεδο της Ανόρθωσης. Οι καλοί οι παίκτες, είτε έχουν συμβόλαια με άλλες ομάδες, είτε είναι στο εξωτερικό. Από την άλλη, έχουμε και την δική μας ακαδημία, όπου υπάρχουν καλοί παίκτες, τους οποίους θα πρέπει να αξιοποιήσουμε».

Για τις ανανεώσεις: «Δεν υπάρχει καμία κατάληξη ακόμα. Μπορεί να λέγονται πολλά, αλλά δεν υπάρχει τίποτα ακόμα. Είναι περιπτώσεις που είναι ανοικτές. Έχουμε στρέψει τις βλέψεις και σε άλλους ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε σε περίπτωση που υπάρχουν αρνητικές εξελίξεις, τότε να είμαστε έτοιμοι».

Για την παραίτηση του Κυριάκου Χατζηχαραλάμπους: «Δεν θέλουμε να κάνουμε κανένα σχόλιο. Έχουμε δημοκρατία και ο καθένας μπορεί να λέει την άποψη του»

Για τα διαρκείας: «Έμειναν κάποιες λεπτομέρειες και θα βγούμε με ανακοίνωση στον κόσμο. Πάντοτε είναι ελκυστικά τα πακέτα, από την στιγμή που έχουμε το δικό μας γήπεδο, την προσωρινή μας έδρα, το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Αυτό που προσπαθούμε είναι να κάνουμε πακέτα για όλους τους Ανορθωσιάτες, έτσι ώστε να κάνουμε όσο περισσότερα διαρκείας μπορούμε».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση