ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποχώρηση με αιχμές

Αν και ποτέ δεν είχε ανακοινωθεί η πρόσληψή του, ο Κυριάκος Χατζηχαραλάμπους είχε συμβληθεί επαγγελματικά με την Ανόρθωση το Νοέμβριο του 2016 και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ενημερώνει πως αποχωρεί.

Στην μακροσκελή ανάρτηση που έκανε, λέει πολλά και διάφορα που έγιναν τους τελευταίους μήνες που είναι στην ομάδα ο Ανδρέας Παντελή και ουσιαστικά αναφέρει πως ήταν εκεί χωρίς να κάνει τίποτα.

Καταλήγει εκφράζοντας τις αμφιβολίες του για την απόκτηση των Σισοκό και Μπανταλόφσκι.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Θα έγραφα πολύ περισσότερα και συγχωρέστε με αλλά… εκτός από τα παιδιά του γραφείου , τους γονείς μου και τους κολλητούς μου, λίγοι γνώριζαν ότι το Νοέμβριο του 2016 προσλήφθηκα στην Ανόρθωση από τον κ.Πουλλαίδη για ειδικό ρόλο σε θέματα διοίκησης, επικοινωνίας και σκάουτινγκ.

Δεν υπήρξε ποτέ ανακοίνωση, ούτε και ενημέρωση. Δεν με πείραξε. Ωραία η δημοσιότητα αλλά δεν είναι εύκολο να την χειριστείς. Μετά από ένα δεκαήμερο ο κ.Πουλλαίδης υπέβαλε την παραίτηση του. Στην ουσία τίποτα δεν συνεργαστήκαμε. Ακολούθως θα είχα συμβουλευτικό ρόλο στις μεταγραφές του Ιανουαρίου 2017: Ήδη οι αναλύσεις μου για τον Γιαννούλη, τον Αντάλ (ο οποίος εγώ του μίλησα πρώτος για να τον φέρουμε στην ομάδα από το Νοέμβριο (ρωτήστε και τον Διευθυντή Μαρίνο Μήτρου) είναι εκεί στο γραφείο αλλά κανείς δεν με λάμβανε υπόψη.

Ο κ.Πουλλαίδης προχώρησε στην πρόσληψη μου επειδή μέσω τρίτων έφτασαν οι αναλύσεις μου στο γραφείο του και του τόνιζα ότι η φετινή Ανόρθωση με βάση τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν το καλοκαίρι του 2016 θα είναι η χειρότερη των τελευταίων ετών: Λίγους μήνες μετά επιβεβαιώθηκα αλλά δεν είναι κάτι σπουδαίο, σιγά τα λάχανα, κρίμα για την ομάδα ήταν…

Μετά την παραίτηση του κ.Πουλλαίδη και μέσα στην διοικητική αβεβαιότητα, επέστρεψε στον προεδρικό θώκο ο Ανδρέας Παντελή: Όπως όλοι έτσι και εγώ συνομίλησα μαζί του για τα καθήκοντά μου. Στην αρχή μου ανέφερε: «Εγώ δεν θέλω ούτε σκάουτινγκ, ούτε ενημέρωση, ούτε τίποτα. Να βρείτε νέα δουλειά με τον Μαρίνο να κάμνεις…». Η απάντηση μου είναι: «Εγώ ήρθα εδώ για αυτό και για αυτό. Αν δεις ότι κάνω να μείνω, αλλιώς να πάω σπίτι μου». Στη συνέχεια μιλήσαμε εκ νέου: Μου έδωσε 3 παίκτες να κάνω σκάουτινγκ (για να με δοκιμάσει). Οι 3 έγιναν 59 στον αριθμό. Λέω και εγώ τον πείσαμε ότι καταλαβαίνουμε και είναι σημαντική η βοήθεια μας. Με την πάροδο των ημερών, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Φανταστείτε να κάθεστε σε ένα γραφείο 8 ώρες και να μην κάνετε τίποτα. Δοκιμάστε το και θα δείτε. Ακόμα και 5.000 ευρώ τον μήνα να παίρνετε δεν θα αντέξετε εκτός και εάν είσαι ποδοσφαιριστής. Ωραία τα λεφτά αλλά ο ψυχολογικός πόλεμος (έτσι ένιωθα) είναι χειρότερος.

Σήμερα, πριν λίγο το απόγευμα έπεσαν οι τίτλοι τέλους: Επέστρεψε ο πρόεδρος από την Βουλγαρία, έκλεισε δύο ποδοσφαιριστές (Μπανταλόφσκι και Σισσοκό) και πήγα στο γραφείο του: Πρόεδρε έχουμε τίποτα; «Όταν έχει θα σου πω…». Του λέω είσαι σίγουρος για τον Σισσοκό; «Μου λέει είδα το email που έστειλες και εάν μου ξαναγράψεις ότι έχουν ρίσκο οι μεταγραφές εννά σε πετάξω που δαπάνω-κάτω» αστειευόμενος, είμαι ειλικρινής.

Ειπώθηκαν και άλλα, ανέφερε στον Μαρίνο Μήτρου να μου βρει δουλειά να κάνω (καθαριστής γηπέδου, άνθρωπος ασφαλείας, πογιατίσματα, σκούπισμα κ.λ.π λέω εγώ) αλλά δεν το αποδέχθηκα.

Στην Κύπρο όταν είσαι άξιος, ικανός και με τουπέ δεν τους κάνεις. Εάν ήθελα καθόμουν στην καρέκλα, έπεφτε ο μισθός και ούτε γάτα, ούτε ζημιά, αλλά δεν είναι επιχείρηση. Είναι η ΑΝΟΡΘΩΣΗ και είναι κρίμα να θησαυρίζουν οι ανήμποροι στις πλάτες της και όπως το αντιληφθεί ο κάθε ένας.

Υ.Γ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά των γραφείων και του τεχνικού τιμ που συνεργαστήκαμε. Όλοι μάγκες και με καρδιά. Κάναμε και μήνες απλήρωτοι αλλά ήμασταν όλοι εκεί σαν… εθελοντές. Τέτοιους ήρωες θέλει η Ανόρθωση και όχι τσαρλατάνους που του παίζουν «μεγάλοι»…

Υ.Γ.1. Ρίσκο για μένα η απόκτηση του Μπανταλόφσκι και του Σισσοκό. Για τον Ανδρέα Παντελή κάνουν και με το παραπάνω. Μην ρωτήσετε πόσα στοιχίζουν, εκεί θα καταλάβετε και την πραγματική αλήθεια που αποχώρησα από την Ανόρθωση…

Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά… βάλτε τον σταυρό σας!!!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X