ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ενδιαφέρει μόνο εάν...

Κυριάκος Τοφή

Επιβεβαιωμένο είναι το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον Ράφαελ Ρομό, κάτι που επιχειρήθηκε να εκφραστεί προς τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ωστόσο χρονικά η πρόταση του ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε με την μεταγραφή να κλείνει. Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο αναπληρωτής πρόεδρος της ομάδας Δρ. Κυριάκος Γιάγκου, δεν δίστασε να αναφέρει ότι ο Βενεζουελάνος πορτιέρο εξακολουθεί να βρίσκεται λίστα των κυανολεύκων, έστω κι αν έχει ήδη υπογράψει στην ομάδα της Λευκωσίας.

Οι υπεύθυνοι προγραμματισμού της «Μεγάλης Κυρίας» δεν παραδίδουν τα όπλα και εκφράζουν ανοικτά τη συνέχιση της πίστης τους ότι μπορούν να ντύσουν τον νυν τερματοφύλακα των πρωταθλητών και πρώην της ΑΕΛ στα «κυανόλευκα» εάν και εφόσον βεβαίως τηρηθεί μια σημαντική παράμετρος. Η προσέγγιση της Ανόρθωσης αφορά παραχώρηση του ποδοσφαιριστή με μονοετή δανεισμό και συνάμα δικαίωμα αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Η παράμετρος αυτή είναι σημαντική και από αυτήν δεν θα υποχωρήσει η «Μεγάλη Κυρία», κάτι που σε πρώτη φάση, δεν φαίνεται να βρίσκει σύμφωνους τους γαλαζοκίτρινους. Δεν αποκλείεται δε να είναι και ένας μοχλός πίεσης προς την ομάδα της Λευκωσίας από τη στιγμή που στο ρόστερ της διαθέτει πλέον τρεις πρωτοκλασσάτους άσους, μιας και πέραν του Μπό Βάντερμαν, υπάρχει και η περίπτωση του Ούρκο Πάρντο.

Βέβαια η περίπτωση του Ράφαελ Ρομό δεν είναι μόνη λύση κάτω από τα δοκάρια υπό εξέταση μιας και στη λίστα βρίσκεται και ο Αριέλ Χαρούς. Ο Ισραηλινός τερματοφύλακας έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να αγωνιστεί μακριά από την πατρίδα του και η συνεργασία του με τον Ρόνι Λέβι στο παρελθόν, αποτελεί ένα επιπλέον διαπραγματευτικό όπλο, ώστε να ντυθεί στα «κυανόλευκα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X