ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Μας ενδιαφέρει ο Ρομό, εξετάζεται ο Φαμπρίτσιο»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Pressing» μίλησε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυριάκος Γιάγκου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Ανδρέα Βιολάρη:

Η αρχική τοποθέτηση του κύριου Γιάγκου για τα μεταγραφικά:

«Ο μεταγραφικός σχεδιασμός έτρεξε αποτελεσματικά. Υπήρχε μια κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Μπανταλόφσκι τις προηγούμενες μέρες. Ανακοινώθηκε επισήμως σήμερα. Πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών ήταν κοντά στην κατάληξη τους οπότε ξεκίνησαν και οι ανακοινώσεις. Εντός της βδομάδας θα προκύψει νέα ανακοίνωση. Φιλοδοξούμε να κάνουμε την Ανόρθωση ένα ελκυστικό προορισμό πράγμα το οποίο είχε φθαρεί τα προηγούμενα χρόνια».

Για τον Σισοκό:

«Ελπίζουμε ότι ο Σισοκό θα βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα μας. Έχουμε εξασφαλίσει τα συμφέροντα της Ανόρθωσης με τη συμφωνία που κάναμε με τον Ιμπραήμ».

Για τον Παναγιώτη Αρτυματά:

«Δεν προέκυψε η τελική υπογραφή. Θεωρούμε ότι είναι τυπικής διαδικασίας η αναμονή. Είναι κάποια νομικής φύσεως θέματα. Υπάρχει ένα μικρό ποσό που προβλέπεται να πάρει η Ένωση, ενδεχομένως να πάρει κάποια λεφτά και η ομάδα του στην Αγγλία».

Για τον αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ρομό και τον Αρούς:

«Εξελίξεις για τη  συγκεκριμένη θέση δεν υπάρχουν. Μας ενδιαφέρουν και οι δυο περιπτώσεις. Δεν εξαρτάται αποκλειστικά από την Ανόρθωση η όλη ιστορία».

Για τον Βραζιλιάνο αμυντικό Φαμπρίτσιο:

«Είναι μια περίπτωση που μελετάται από τον προπονητή και από τον πρόεδρο. Δεν μας αφήνει αδιάφορους».

Για το ποιοι παίκτες θα παραμείνουν:

«Όλες οι περιπτώσεις είναι λίγο πολύ ανοιχτές. Αν θα μείνει ένας ποδοσφαιριστής, θα μείνει πολύ πιο κοντά στους όρους της ομάδας παρά στους δικούς του».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση