ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το πρώτο «στοίχημα»

Ο Ιμπραχίμ Σισοκό αποτελεί το πρώτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Ανόρθωσης, με τον Ιβοριανό επιθετικό να ανακοινώνεται με κάθε επισημότητα χθες. Εκεί που κάποιος θα ανέμενε ότι η ενίσχυση θα ξεκινούσε από τα μετόπισθεν μιας και τα επιβεβαιωμένα ονόματα των Μανόλεφ, Μποντούροφ, Χαρούς και Μπανταλόφσκι αγωνίζονται στην αμυντική γραμμή, ήρθε η περίπτωση του πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού να... αιφνιδιάσει.

Με μια ματιά στο βιογραφικό του 25χρονου ακραίου επιθετικού, δύο είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν. Το πρώτο είναι βεβαίως το γεγονός ότι έχει προλάβει να αγωνιστεί σε Πορτογαλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία και Τουρκία αν και η επαγγελματική του καριέρα έχει ξεκινήσει το 2017 από την Ακαντέμικα. Από τη μια αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που πλην της διετίας 2012-2013 με το τριφύλλι στο στήθος και την διετία 2014-2015 με τη φανέλα της Εσκισεχίρ, δεν κατάφερε να συμπληρώσει χρονιά με περισσότερες από είκοσι συμμετοχές. Βέβαια επιτυχημένο μπορεί να θεωρηθεί το πέρασμά του από την Σεγκούντα Ντιβιζιόν ως μέλος της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια το δεύτερο μισό της σεζόν 2013-2014, βοηθώντας την ομάδα του να κερδίσει την άνοδο στην κατηγορία των μεγάλων του Ισπανικού ποδοσφαίρου.

Το δεύτερο και πιο σοβαρό στοιχείο είναι το γεγονός ότι παραμένει αδρανής για περίπου ενάμιση χρόνο. Η τελευταία αναφορά που φέρει τον Ιμπραχίμ Σισοκό να φοράει ποδοσφαιρικά παπούτσια είναι ο αγώνας μεταξύ Ρίζερσπορ και Κόνιασπορ τον Νοέμβρη του... 2015, μιας και έκτοτε ο Ιβοριανός δεν έχει αγωνιστεί. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που δεν υπάρχουν αναφορές για κάποιον τραυματισμό, εύλογα υπάρχει κάποιος προβληματισμός στις τάξεις των φίλων της ομάδας για το φαινόμενο αυτό.

Ακριβώς λοιπόν αυτό το στοιχείο ανάγει τον Ιμπραχίμ Σισοκό ως το πρώτο μεγάλο στοίχημα της χρονιάς, ιδιαίτερα από τη στιγμή που θα αποτελέσει έναν από τους πέντε ξένους της φετινής Ανόρθωσης.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση