ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπάλα σε έξι χώρες

Ο Ιμπραχίμ Σισοκό κέρδισε στο νήμα τον... Ιβάν Μπανταλόφσκι και έτσι αποτελεί αυτός το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Ανόρθωσης κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο Ιβοριανός ακραίος επιθετικός αν και διανύει μόλις το 25ο έτος της ηλικίας του, έχει προλάβει να παίξει μπάλα σε έξι χώρες με τουλάχιστον δύο από αυτά τα πρωτάθληματα να κρίνονται ανταγωνιστικά.

Ο Σισοκό αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Ακαντέμικα, εκεί όπου αγωνίστηκε από το 2010 μέχρι το 2012 με 22 συμμετοχές εκ των οποίων οι 12 στο αρχικό σχήμα. Οι «λύκοι» της Μπουντεσλίγκα δαπάνησαν ένα ποσό της τάξης του ενάμιση εκατομμυρίου ευρώ για να τον καταστήσουν μέλος της ομάδας τους ωστόσο με μόλις δύο συμμετοχές στο ενεργητικό του, δόθηκε ως δανεικός στον Παναθηναϊκό.

Η διετία 2012-2013 με το τριφύλλι στο στήθος ήταν από τις πιο παραγωγικές του Ιβοριανού ακραίου επιθετικού, αφού πέτυχε 2 γκολ σε 28 εμφανίσεις, εκ των οποίων οι 25 στην πρώτη εντεκάδα. Ακολούθως μετακόμισε τη Γαλλία και την Σεντ Ετιέν, ωστόσο ούτε εκεί κατάφερε να κάνει τη διαφορά, με το δεύτερο μισό της διετίας 2013-2014, να τον βρίσκει στην Ισπανία και την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια με την οποίαν τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Σεγκούντα Ντιβιζιόν.

Από το 2014 και έπειτα μετακόμισε την Τουρκία όπου έπαιξε μπάλα σε δύο συλλόγους με τελευταία την Κόνιασπορ. Την αγωνιστική περίοδο που μόλις ολοκληρώθηκε παρέμεινε στο ρόστερ της τελευταίας ωστόσο δεν μέτρησε χρόνο συμμετοχής.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση