ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νωρίς για ανησυχία

Με τις πλείστες ομάδες που πλασαρίστηκαν φέτος στο πρώτο γκρουπ της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, να έχουν ένα κορμό ποδοσφαιριστών πάνω στον οποίον μπορούν να στηριχθούν, στις τάξεις των φίλων της Ανόρθωσης υπάρχει μια... ανησυχία για τη συμπλήρωση του ρόστερ. Με ποδοσφαιριστές να δείχνουν τάσεις φυγής παρά παραμονής, ο αριθμός των μονάδων οι οποίες θα συνεχίσουν τη νέα χρονιά όλο και λιγοστεύει ωστόσο αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Άλλωστε η ριζική ανανέωση είναι απαραίτητη, κρίνοντας από τα πεπραγμένα άλλης μιας βασανιστικής και αποτυχημένης χρονιάς.

Σαφέστατα βλέποντας τους κύριους αντίπαλους για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο τη νέα χρονιά, να έχουν ήδη αρχίσει ανακοινώσεις εμπλουτίζοντας το υλικό τους, δεν μπορεί να πει κανείς ότι η Ανόρθωση βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος. Ωστόσο και πάλι η περσινή χρονιά έρχεται να λειτουργήσει ως... αντι-παράδειγμα και να θυμίσει ότι τουλάχιστον οι τρεις πρώτοι ποδοσφαιριστές που ανακοινώθηκαν, ήρθαν, είδαν και απήλθαν.

Οι Μίλαν Σάβιτς, Κριστομπάλ Κρέσπο και Αλμπέρτο Αγκιλάρ σε καμιά περίπτωση δεν έδειξαν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μιας ομάδας που θέλει να έχει πρωταγωνιστικές τάσεις και ήδη βρίσκονται κάπου αλλού πλην της Κύπρου. Αντίθετα, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ήρθαν ποδοσφαιριστές όπως οι Τσους Ερέρο και Ρούμπεν Ράγιος που τηρουμένων των αναλογιών ήταν στους διακριθέντες της χρονιάς, ενώ στο παρά πέντε πήρε το αεροπλάνο για Κύπρο ο Αμπντουλάχι Σιβού.

Βέβαια δεν μπορεί κάποιος Ανορθωσιάτης να φτάσει στο άλλο άκρο και να μη νιώθει έναν προβληματισμό με τις εξελίξεις ή καλύτερα την απουσία εξελίξεων. Ωστόσο η λογική λέει ότι το... καλό πράγμα αργεί να έρθει και οι ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά, θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες του να βρουν κάτι καλύτερο και έπειτα να κοιτάξουν προς Κύπρο μεριά.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X