ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μείωση; Παραμονή!

Αυξημένες πιθανότητες παραμονής έχει ο Γκιγιέρμε Σάντος

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης την χρονιά που μόλις αποχαιρετήσαμε, ήταν ο Γκιγιέρμε Σάντος. Ο αριστεροπόδαρος ακραίος αμυντικός πήρε το αεροπλάνο για Κύπρο ως προσωπική επιλογή του Αλμπέρτο Μπενίτο, του τότε τεχνικού διευθυντή της «Μεγάλης Κυρίας». Ο Βραζιλιάνος κουβαλούσε στο βιογραφικό του παρουσία στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με τη φανέλα της Αλμερίας, αλλά και στην Σεγκούντα Ντιβιζιόν με την αντίστοιχη της Βαγιαλολίδ, αν και το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, το πέρασε στην πατρίδα του.

Η ταχύτητα και η εκρηκτικότητά του ήταν στοιχεία που ξεχώρισαν στα πρώτα φιλικά προετοιμασίας, αγωνιζόμενος όμως μαζί με ποδοσφαιριστές οι οποίοι στην πορεία αποδείχθηκαν κατώτεροι των προσδοκιών όπως οι Ρίος Ρέινα, Κριστομπάλ Κρέσπο και Μίλαν Σάβιτς. Εν τέλει ο Σάντος με τα... καλά του και τα κακά του, πρόλαβε να φορέσει φέτος τη φανέλα με το φοίνικα στο στήθος 29 φορές σε αγώνες πρωταθλήματος και άλλες 6 σε αγώνες κυπέλλου, όντας στην πρώτη πεντάδα κυανόλευκων ποδοσφαιριστών τόσο σε συμμετοχές, όσο και αγωνιστικά λεπτά.

Αν και ουσιαστικά ήταν βασικός και αναντικατάστατος, ο Βραζιλιάνος κατά διαστήματα δέχθηκε κριτική λόγω αβίαστων λάθων που έφεραν εύκολα γκολ, αλλά και λόγω του ότι δεν μπορούσε να... χαλιναγωγήσει τον ίδιο του τον εαυτό. Τρανό είναι άλλωστε το παράδειγμα του αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, όταν αποβλήθηκε για εν ψυχρώ κτύπημα σε αντίπαλο.

Ο Σάντος διατηρεί συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο με την Ανόρθωση και στα χέρια του έχει πρόταση για αναπροσαρμογή απολαβών που ταιριάζουν στα πλαίσια της νέας χρονιάς. Πλέον ο Ανδρέας Παντελή και οι συνεργάτες του αναμένουν την απάντηση του Βραζιλιάνου ακραίου αμυντικού στα νέα δεδομένα που του έχουν τεθεί, ώστε να κλείνει μια από τις πολλές εκκρεμότητες στο ρόστερ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X