ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Μπανταλόφσκι και ο τελικός

Είναι γνωστό πως η Ανόρθωση κάνει προσπάθειες ενίσχυσης και θα πάρει παίκτες σε όλες τις γραμμές. Η θέση του δεξιού μπακ δε θα ήταν προτεραιότητα αν ο Γκάμπριελ συμφωνούσε αλλά από τη στιγμή που κάτι τέτοιο δε συνέβη ο Ρόνι Λέβι και οι αρμόδιοι ψάχνονται.

Μια περίπτωση που αξιολογήθηκε ήταν του Μανόλεβ, ενώ ενδιαφέρον εκδηλώθηκε και για τον Ιβάν Μπανταλόφσκι. Βούλγαρος κι αυτός, που μοιάζει και πιο εφικτή λύση από τον διεθνή συμπατριώτη του.

Κι αυτός διεθνής είναι βέβαια, με τελευταία του παρουσία σε ένα φιλικό με την Ιταλία τον Σεπτέμβρη του 2015.

Είναι στα 30 του και τον έβγαλε η Λέφσκι χωρίς όμως να παίξει εκεί. Την καριέρα του την άρχισε στη Λίτεξ Λόβεκς χωρίς να είναι βασικός. Τέτοιο ρόλο βρήκε στη Λοκομοτίβ Σόφιας, ενώ για μια τριετία βρήκε θέση στο ρόστερ της ΤΣΣΚΑ.  Ακολούθησε δεύτερη απόπειρα στο εξωτερικό, αυτή στη Φέγενοορντ δεν του βγήκε, με τη Λέουβεν Βελγίου και ακολούθως την Παρτιζάν. Στη Σερβία πήρε και το μοναδικό του πρωτάθλημα στην καριέρα του.

Στη σεζόν 2016-17 επέστρεψε στη Βουλγαρία για τη Βερέγια. Ομάδα που με βάση το περίεργο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος στη χώρα διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έπαιξε αγώνες μπαράζ με άλλες ομάδες και προκρίθηκε στον τελικό όπου θα παίξει με την Ντούναβ Ρούσε στις 4/6. Σημειώνουμε πως στο ένα παιχνίδι μπαράζ με την Πιρίν, ισοφάρισε στο 93’ σε 1-1 και η ομάδα του κέρδισε 1-0 στον επαναληπτικό και πέρασε.

Σημειώνεται επίσης πως ο Μπανταλόφσκι άρχισε να παίζει στις 13/3 και έκτοτε κατέγραψε 8 συμμετοχές ενδεκάδας στα 11 ματς που έγιναν. Στα δυο των μπαράζ με την Πιρίν ήταν βασικός και λογικά θα είναι και στον τελικό με τη Ντούναβ.

Υ.Γ: Αν ενδιαφέρει κανέναν, στη Βουλγαρία οι ομάδες χωρίζονται σε τρία γκρουπ μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας και οι νικητές των δυο ομίλων υποβιβασμού παίζουν μπαράζ (αγώνες διπλούς νοκ άουτ) με τον τέταρτο στον όμιλο του τίτλου. 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση