ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ακούει το λαϊκό αίσθημα

Κυριάκος Τοφή

Το συνεχιζόμενο πρόστιμο από την ΚΟΠ περί μη χρησιμοποίησης Κύπριων ποδοσφαιριστών στην αρχική εντεκάδα, όπως επίσης και η... λαϊκή απαίτηση για περισσότερες ντόπιες μονάδες με ρόλο και χρόνο συμμετοχής, φαίνεται ότι έχει θορυβήσει τους ιθύνοντες της Ανόρθωσης. Λίγο λοιπόν οι καμπάνες από την ομοσπονδία που αποτέλεσαν εβδομαδιαίο φαινόμενο χωρίς ίχνος υπερβολής, αλλά και η επιθυμία του κόσμου να ταυτιστεί με Κύπριους ποδοσφαιριστές, οδηγούν σε αλλαγή πλεύσης στο μεταγραφικό κομμάτι, σε σχέση με περασμένα χρόνια.

Δεν αποκλείεται λοιπόν οι πρώτες ανακοινώσεις που αφορούν υπογραφή συμβολαίων, να αναφέρονται σε Κύπριους ποδοσφαιριστές, με την Ανόρθωση να έχει ήδη φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον Παναγιώτη Αρτυματά, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλένα του τόπου. Μάλιστα ο επαναπατρισμός του Παραλιμνίτη αμυντικού μιας και αγωνίστηκε στην Αγγλία και της Γουέστ Μπρομ, δεν έχει κινητοποιήσει μόνο τους κυανόλευκους και σαφέστατα αν ο ποδοσφαιριστής φορέσει τη φανέλα με το φοίνικα, αυτό θα συνιστά μια μικρή επιτυχία.

Από εκεί και πέρα, άλλη μια κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος αφορά το... εσωτερικό, μιας και υπάρχει πρόθεση προσφοράς επαγγελματικού συμβολαίου στον Παύλο Κορρέα. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός που έκανε ντεμπούτο στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, συνόδευσε με θετικό πρόσημο την πρώτη του απόπειρα στην πρώτη ομάδα της Ανόρθωσης, αποσπώντας ταυτόχρονα εγκωμιαστικά σχόλια από τον κόσμο. Ο νεαρός Παφίτης ποδοσφαιριστής συγκαταλέγεται και αυτός στους κορυφαίους ντόπιους ποδοσφαιριστές της γενιάς του και σαφέστατα αξίζει και μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής τη νεά χρονιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X