ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι εξελίξεις στην ΤΣΣΚΑ που ενδιαφέρουν

Σοβαρές και αρνητικές εξελίξεις προέκυψαν στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, σύμφωνα με Βουλγάρικο μέσο, που είναι πιθανό να ευνοήσουν και την Ανόρθωση.

Η άλλοτε κραταιά δύναμη της χώρας κέρδισε 3-0 τη Λέφσκι στο «αιώνιο» ντέρμπι και εξασφάλισε θέση στο Europa League, όμως σύμφωνα με το sportal.bg δεν πρόκειται να της επιτραπεί να συμμετάσχει.

Αιτία για αυτό το γεγονός πως η UEFA δεν αναγνωρίζει την τωρινή ΤΣΣΚΑ ως συνέχεια της παλιάς ομάδας, η οποία χρεοκόπησε, με αποτέλεσμα ως καινούργιος σύλλογος να μην έχει δικαίωμα να παίξει στα κύπελλα Ευρώπης για τρία χρόνια.

Πέρσι έπαιζαν Β’ κατηγορία και πήραν το κύπελλο, αλλά και πάλι δεν τους επετράπη να παίξουν παρά τα «τεχνάσματα» που δοκίμασαν. Το ίδιο προσπάθησαν και φέτος, αλλά δεν τους δόθηκε η άδεια και οι εξελίξεις μοιάζουν οριστικές.

Η Ανόρθωση επέδειξε ενδιαφέρον και είναι σε επαφές με τους Μανόλεβ και Μποντούροβ, που έδειχναν διάθεση να μείνουν κάτοικοι Σόφιας για να παίξουν μαζί της Ευρώπη. Τώρα, τα δεδομένα είναι πιθανό να αλλάξουν και η «Μεγάλη Κυρία» να το εκμεταλλευτεί.

Εντός ημερών θα ξεκαθαρίσουν όλα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση