ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ενάμιση ντουζίνα προσθήκες

Παρά το γεγονός ότι το οικονομικό κομμάτι αποτελεί τον κυριότερο πονοκέφαλο για τους εκάστοτε διοικούντες της Ανόρθωσης τα τελευταία χρόνια, η ενδυνάμωση, θεωρητικά τουλάχιστον, της ομάδας συντελείται κάθε χρονιά. Παρά τα περσινά στενά πλαίσια, η Μεγάλη Κυρία προέβει στην ολοκλήρωση ούτε λίγο, ούτε πολύ δεκαοκτώ προσθήκων στο ρόστερ της, με δεκατέσσερις εξ αυτών να συντελούνται την καλοκαιρινή περίοδο.

Βέβαια το… τραγικό σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι από αυτόν τον αριθμό, υπήρξαν περιπτώσεις που δεν φόρεσαν ποτέ τη φανέλα της Ανόρθωσης και πολλές άλλες που η νέα χρονιά δεν θα τους βρει κάτοικους Κύπρου. Ξεχωριστές λοιπόν περιπτώσεις ήταν ο Κριστομπάλ Κρέσμπο που ήρθε, είδε και απήλθε, αλλά και ο Μίλαν Σάβιτς που για ένα εξάμηνο έκανε… διακοπές στην Κύπρο, χωρίς να εγγραφεί ποτέ στην ΚΟΠ.

Από εκεί και πέρα η Ανόρθωση ενισχύθηκε κάτω από τα δοκάρια με τον Γιώργο Παπαδόπουλο και στο κέντρο της άμυνας με τους Αγκιλάρ και Ερέρο, την ίδια στιγμή που ο Καλδερόν συστήθηκε ως ακραίος αμυντικός, μαζί με τον Σάντος, αλλά και τον Γιαννούλη. Στη μεσαία γραμμή, ο Βίκτορ πλαισιώθηκε από τους Οικονομίδη, Σιβού και Μίτροβιτς ενώ στα άκρα της γραμμής κρούσης αποκτήθηκαν οι Ρέινα, Καλό και Ολιβέιρα. Χωρίς ενίσχυση δεν έμεινε και η θέση του κεντρικού επιθετικού με τους Κολούνγκα και Καμπρέρα να παίρνουν το αεροπλάνο για Κύπρο, με τον Άλβες να μην αλλάζει καν πόλη πριν ένα πεντάμηνο.

Οι δεκαοκτώ συνολικά μεταγραφές αποτελούν τον μεγαλύτερο αριθμό νέων ποδοσφαιριστών μετά τη διετία 2012-2013, όταν και τότε στον κυανόλευκο πάγκο ήταν ο Ρόνι Λέβι.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση