ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πονοκέφαλος που... έλειψε

Η ανάγκη απόκτησης βασικού τερματοφύλακα έρχεται στο προσκήνιο μετά από μια διετία

Η διαφαινόμενη αποχώρηση του Γιάν Κόπριβετς, αναγκάζει τους ιθύνοντες της Ανόρθωσης να ασχοληθούν με ένα θέμα που δεν άγγιξαν την τελευταία διετία. Η θέση του τερματοφύλακα θεωρείται από αυτές που ταλαιπώρησε αρκετά τους κυανόλευκους κατά τα τελευταία εννιά χρόνια περίοδο κατά την οποίαν έμειναν μακριά από τις διακρισεις και η αδυναμία εύρεσης ενός φύλακα άγγελου ήταν ένα από τα διαχρονικά προβλήματα.

Χωρίς αμφιβολία ο Σλοβένος διεθνής ήταν ο πιο σταθερός άσος την μετά Μπεκιάι εποχή και ο μοναδικός που κάθισε κάτω από τα δοκάρια για μια γεμάτη διετία, όντας βασικός και αναντικατάστατος. Βέβαια η απομάκρυνση του δεν έχει να κάνει με την αμφισβήτηση των ικανοτήτων του, αλλά την προσπάθεια υλοποίησης ενός προγραμματισμού με χαμηλό προϋπολογισμό. Άλλωστε ο Γιάν Κόπριβετς δεν στάθηκε απλά στο ύψος των περιστάσεων, αλλά κατάφερε να καταστήσει πολύ νωρίς ως μια ευχάριστη ανάμνηση τον Τόμας Καμίνσκι, ο οποίος αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τον κόσμο της Ανόρθωσης.

Από εκεί και πέρα κάτω από τα δοκάρια της «Μεγάλης Κυρίας» κάθισαν κατά διαστήματα περιπτώσεις όπως οι Σούπιτς, Ιβάνκοφ και Μπλάζιτς, στους οποίους μάλιστα χρεώθηκαν και Ευρωπαϊκοί αποκλεισμοί. Από το ντόπιο στοιχείο, κατά καιρούς συμμετοχές είχαν οι Μάστρου και Παπαδόπουλος, με τον δεύτερο να συνεχίζει και τη νέα χρονιά, αφήνοντας καλές εντυπώσεις στο διάστημα που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Κόπριβετς κατά τηντιμωρία του.

Κατά διαστήματα θετικές εμφανίσεις είχαν κατά την τελευταία εννιαετία οι Βαλβέρδ, Αργκουέλιο και Κόζατσικ, με τον τελευταίο να διακρίνεται με τη φανέλα της Βικτόρια Πλζεν αφού αποχώρησε από την Κύπρο με τη σφραγίδα του... λίγου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση