ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ψάχνει τον 27ο επιθετικό

Η θέση στην οποίαν η Ανόρθωση στρατολόγησε περισσότερους ποδοσφαιριστές από τη διετία 2007-2008 και έπειτα, ήταν αυτή του κεντρικού επιθετικού. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, 26 ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν με σκοπό να κάνουν τη διαφορά στο παραγωγικό κομμάτι, με άλλους να παιρνούν και να μην ακουμπούν και άλλοι να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων. Εξ αυτών μόλις έξι ήταν ντόπιοι και αυτοι ήταν οι Τόφας, Μιχαήλ, Κυπριανού, Οκκάς, Κωνσταντίνου κα Μακρής, με τον τελευταίο να είχε και μεταπωλητική αξία προς την Αγγλία και την Γούολσολ.

Η αποχώρηση του Αϊράμ Καμπρέρα αναγκάζει την ομάδα του προγραμματισμού να ψάξει για άλλη μια επιλογή στην θέση του επιθετικού, πλην βεβαίως του Άντρε Άλβες που διατηρεί συμβόλαιο και τη νέα χρονιά. Ο Βραζιλιάνος φορ ήρθε τον περασμένο Ιανουάριο και ιδιαίτερα στους πρώτους του αγώνες με τη φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας» έδειξε ότι αποτελεί μια σταθερή και διαχρονική λύση στο σκοράρισμα. Βέβαια δεν μπορεί να αποτελέσει από μόνος του τη μοναδική επιλογή για τη θέση του κεντρικού επιθετικού για πολλούς και διάφορους λόγους και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η πλαισίωσή του.

Στους πιο αποτελεσματικούς φορ των περασμένων έτων συγκαταλέγονται οι Σεμέδου Καφού, Γιάν Ρέζεκ, Μπάρακ Ιτζχάγκι, Ρομπέρτο Κολαούτι και Ίσμαελ Γκονσάλβεζ. Από εκεί και πέρα όμως, υπάρχουν και περιπτώσεις που το μόνο που τα κατάφεραν ήταν να... επιβαρύνουν το μηνίαιο μισθολόγιο όπως οι Εμάνουελ Περόνε, Βίκτορ Αγκάλι, Λούκας Κονσίστρε και Βαλέριους Σαμπάλα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση