ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι τρεις σωματοφύλακες

Με μια ματιά στην στατιστική κατηγορία που αφορά τα αγωνιστικά λεπτά των ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης κατά τη φετινή χρονιά, τρεις «παλιοί» κατέχουν τα πρωτεία. Γκάμπριελ Μόουρα, Ζοάο Βίκτορ και Γιάν Κόπριβετς αποτέλεσαν για δεύτερη σερί χρονιά, βασικά και αναντικατάστατα γρανάζια της κυανόλευκης μηχανής, καταμετρώντας πέραν των 2800 λεπτών.

Βέβαια το κατά πόσο ο καθένας θα συνεχίσει για τρίτη φορά να φορά το φοίνικα στο στήθος είναι τρεις διαφορετικές ιστορίες, με πιο ξεκάθαρη αυτήν του Σλοβένου διεθνή. Η ανανέωση του συμβολαίου του μπόρει μεν να γίνει εντός του μήνα, ωστόσο σε προκαθορισμένα οικονομικά πλαίσια τα οποία δεν συμβαδίζουν με τα όρια του προϋπολογισμού.

Από εκεί και πέρα για τους δύο Βραζιλιάνους δεν έχει προκύψει κάτι χειροπιαστό ή κάτι ανακοινώσιμο, πέραν βέβαια από την απαίτηση του Γκάμπριελ για σημαντική αύξηση των απολαβών του. Σε μιαν περίοδο με δυσκολία στο οικονομικό κομμάτι, κάτι τέτοιο θεωρείται έως και απαγορευτικό ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία για θετική έκβαση και των δύο υποθέσεων.

Από εκεί και πέρα και επιστρέφοντας στο χρόνο συμμετοχής των ποδοσφαιριστών της «Μεγάλης Κυρίας», την πεντάδα κλείνουν οι Σάντος και Ερέρο, με τον τελευταίο να συμπληρώνει προ πολλού 25 συμμετοχές και να βλέπει το συμβόλαιό του να ανανεώνεται αυτόματα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση