ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Θα γίνουν σωστές κινήσεις»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας. Αναφέρθηκε στον προγραμματισμό ενόψει της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

«Είμαστε σε επαφές με κάποιους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας ή στις αρχές της επόμενης να τελειώσουν οι εκκρεμότητες όσο αφορά τις ανανεώσεις και τις αποχωρήσεις. Στο θέμα της ενίσχυσης είναι πάρα πολλά τα ονόματα που έχουν προταθεί τα οποία εξετάζονται. Ο κ. Ρόνι Λέβι είναι καθημερινά σε επαφή με τον Ανδρέα Παντελή για θέματα προγραμματισμού.

Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ. Θα γίνουν σωστές κινήσεις μέσα στα οικονομικά πλαίσια της ομάδας. Έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας έτσι ώστε να γίνουν απαραίτητες ενέργειες για να ενισχυθεί η ομάδα.

Είναι θέμα να βρούμε τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Δεν υπάρχει κάτι για το οποίο μπορούμε να μιλήσουμε αυτή τη στιγμή. Μέχρι τι στιγμή που θα αρχίσει η προετοιμασία θέλουμε να έχουμε σε μεγάλο βαθμό συμπληρωμένο το ρόστερ».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση