ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ο Μανόλεβ και το μέλλον του

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Η αγορά της Βουλγαρίας είναι δεδομένο πως στην Ανόρθωση ενδιαφέρει, ελέω και των πολύ καλών διασυνδέσεων που έχει ο πρόεδρος Ανδρέας Παντελή με τη χώρα των Βαλκανίων.

Ένα από τα ονόματα που τέθηκαν ενώπιον των αρμοδίων για τα ζητήματα προγραμματισμού είναι του Νικολάϊ Μποντούροφ που αξιολογήθηκε θετικά αλλά το οικονομικό είναι εμπόδιο. Παράλληλα, στα υπόψη είναι και ο συμπαίκτης του στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας Στάνισλαβ Μανόλεβ που παίζει σαν δεξί μπακ. Σε αυτό το σημείο θυμίζουμε πως η Ανόρθωση είναι σε επαφές με τον Γκάμπριελ για να ανανεωθεί η συνεργασία μαζί του που επίσης παίζει σαν δεξί μπακ.

Είναι κι αυτός διεθνής, στα 31 του, και έκανε καριέρα σε αρκετά καλές ομάδες όπως η Αϊντχόφεν και η Δυναμό Μόσχας. Αυτή τη στιγμή, το συμβόλαιό του λήγει και είναι σε συζητήσεις με τη ΤΣΣΚΑ για να το ανανεώσει, ενώ για να φύγει πρέπει να είναι μόνο για την προοπτική του εξωτερικού.

Ο Μανόλεφ έκανε δηλώσεις σε μέσο της πατρίδας του για το μέλλον του και ξεκαθάρισε πως δεν τον χαλά να μείνει στη ΤΣΣΚΑ, με την οποία παλεύει για να βγει στην Ευρώπη. Έμειναν δυο αγώνες, 28 και 31/5, με τη ΤΣΣΚΑ να είναι στο +2 από τη Λέφσκι και να την υποδέχεται στην επόμενη αγωνιστική.

Όπως τόνισε,  μέχρι τότε το μυαλό του είναι στο να βγει Ευρώπη η ομάδα του και μετά θα ανακοινώσει πράγματα για το μέλλον του.  Αν τελικά βγουν στην Ευρώπη, ίσως τα δεδομένα να βαρύνουν προς το να μείνει.

Στις δηλώσεις του πάντως, παραδέχθηκε πως υπάρχει ενδιαφέρον από εξωτερικό. Μοιάζει με μια περίπτωση που υπό προϋποθέσεις μπορεί να γίνει εφικτή. Ο χρόνος θα δείξει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δημήτρης Χριστοφόρου

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X