ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το παλεύει για τον Βούλγαρο

Δεν διστάζουν ακόμα και επίσημα χείλη στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης, να επιβεβαιώσουν το ενδιαφέρον για τον Νικολάι Μποντούροφ, με τον οποίον μάλιστα έχουν γίνει και προκαταρτικές επαφές. Το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, ωστόσο από πλευράς «Μεγάλης Κυρίας» φαίνονται διατεθειμένοι να μην παραδώσουν τα όπλα τόσο εύκολα.

Ο Βούλγαρος αμυντικός αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο με τη φανέλα της ΤΣΚΑ Σόφιας στην εκτός έδρας ισοπαλία με την επίδοξη πρωταθλητρια της χώρας, Λουντογκόρετς. Φέτος μέτρησε 15 συμμετοχές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, η οποία έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ της νέας περιόδου. Παρόλα αυτά φαίνεται ότι η προοπτική του να αγωνιστεί στα γήπεδα της Ευρώπης, δεν ενθουσιάζει ιδιαίτερα τον Μποντούροφ ή τελοσπάντων δεν αποτελεί μια από τις προτεραιότητες του 30χρονου δεξιοπόδαρου αμυντικού.

Με θητεία στην Τσάμπιονσιπ με τη φανέλα της Φούλαμ και στη Δανία με τη φανέλα της Μίντιλαντ, ο Βούλγαρος γνωρίζει τι θα πει να αγωνίζεται ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής μακριά από τη χώρα του και αυτό συγκαταλέγεται στα θετικά. Έχει δε εμπειρία πρωταθλητισμού, κατακτώντας δύο φορές την κορυφή στη χώρα του και συγκεκριμένα τις διετίας 2009-2010 και 2010-2011.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση