ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άλβες ο αποτελεσματικός

Όταν η Ανόρθωση επέλεγε τον Ιανουάριο να ντύσει στα κυανόλευκα τον Άντρε Άλβες, γνώριζε ότι αποκτούσε έναν ποδοσφαιριστή που θα απαιτούσε μηδαμινό χρόνο συμμετοχής και έναν ποδοσφαιριστή που στα πάνω του συγκαταλέγεται στους κορυφαίους επιθετικούς της Κύπρου. Το τέλος του πρώτου εξαμήνου για τον Βραζιλιάνο ως ποδοσφαιριστής της «Μεγάλης Κυρίας» κρίνεται θετικό και αυτό το πιστοποιούν και οι αριθμοί.

Το τελικό ταμείο αναδεικνύει τον Άλβες ως τον πιο αποτελεσματικό ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης κατά τη φετινή περίοδο, έστω και αν το δικό του δείγμα είναι μικρότερο σε σχέση με συμπαίκτες του. Συγκεκριμένα, με έξι γκολ σε δεκατέσσερις αγώνες πρωταθλήματος, ο πρώην επιθετικός της Ομόνοιας και της ΑΕΚ, συγκέντρωσε ένα μέσο όρο με 0,43 γκολ ανά παιχνίδι. Κατάφερε έτσι να ξεπεράσει οριακά τα επιτεύγματα του Ίσμαελ Γκονσάλβες ο οποίος πριν φύγει για Σκωτία, είχε σκοράρει δύο περισσότερα γκολ σε πέντε περισσότερους αγώνες, με το δικό του μέσο όρο να ανέρχεται στο 0,42.

Ο Άλβες ως γνωστόν διατηρεί άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο με την Ανόρθωση και στα… πόδια του ο Ρόνι Λέβι βλέπει ένα από τα σημαντικότερα επιθετικά όπλα της «Μεγάλης Κυρίας».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση