ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αποχαιρέτησε και δεύτερος

Μετά το τιτίβισμα του Ινίγκο Καλδερόν μέσω του οποίου έκανε λόγο για ανάγκη για νέας περιπέτεια, άλλο ένας ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης προέβηκε σε μια κίνηση που μαρτυρά το ότι αποχαιρετά το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με την ΑΕΚ, ο Αϊράμ Καμπρέρα και η σύντροφός του φωτογραφήθηκαν με φόντο τη δυτική κερκίδα της έδρας της «Μεγάλης Κυρίας», για να κρατήσουν ενθύμιο από το πέρασμά τους από την Κύπρο.

Ο κύκλος των... Ισπανικών αποχωρήσεων δεν αναμένεται να κλείσει με τους δύο ποδοσφαιριστές, μιας και στην πόρτα εξόδου βρίσκεται τουλάχιστον και ο Αλμπέρτο Αγκιλάρ. Οι συχνοί τραυματισμοί αλλά και η μέτρια αγωνιστική του εικόνα, δεν πείθουν ότι μπορεί να συνεισφέρει, ενώ μακρύ καλοκαίρι αναμένεται να παρατηρηθεί στην περίπτωση του Αντριάν Κολούνγκα. Ο τέταρτος Ισπανός της παρέας δεσμεύεται με συμβόλαιο και θεωρείται δεδομένη η απόφαση για αποπομπή του, ωστόσο φαίνεται να είναι σκληρός διαπραγματευτής.

Από εκεί και πέρα, οριακές κρίνεται η περιπτώση του Σάντος, με το γενικότερο συμπέρασμα να παραπέμπει σε άλλο ένα ξήλωμα της ομάδας που έστησε ως επί το πλείστον ο Αλμπέρτο Μπενίτο, ο οποίος ήρθε, είδε και απήλθε.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση