ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Όπως και τότε με Λέβι

Κυριάκος Τοφή

Μια στροφή πριν το τέλος της περιόδου και με μια ματιά στο ταμείο της Ανόρθωσης στη φάση των playoffs, η ομάδα του Ρόνι Λέβι έχει ισοφαρίσει την αντίστοιχη επίδοση της διετίας 2012-2013, στην οποίαν ο Ισραηλινός τεχνικός προπόνησε για πρώτη φορά την ομάδα. Βέβαια σε αντίθεση με την τότε περίοδο, ο Λέβι είχε ξεκινήσει αλλά όχι ολοκληρώσει τη χρονιά, ενώ φέτος ο Ισραηλινός ήρθε μεσούσης της χρονιάς και καταφέρνει να την ολοκληρώσει.

Στους εννιά αγώνες της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, η Ανόρθωση έχει συγκεντρώσει έξι βαθμούς, ως απόρροια των εντός έδρας επιτυχιών απέναντι σε Ομόνοια και Απόλλωνα, αλλά και τις εκτός έδρας ισοπαλίες απέναντι στην ομάδα της Λεμεσού και τον ΑΠΟΕΛ. Με αναλογία τερμάτων εννιά υπέρ και δεκατρία κατά, η «Μεγάλη Κυρία» έχει ήδη ξεπεράσει την περσινή της συγκομιδή κατά ένα βαθμό, βελτιώνοντας το παθητικό της κατά έξι γκολ.

Ανάλογο ταμείο παρατηρήθηκε λοιπόν και τη διετία 2012-2013, με την υποσημείωση βέβαια ότι τότε στο δεύτερο γκρουπ συμμετείχαν τέσσερις και όχι έξι ομάδες. Με δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, η Ανόρθωση είδε τότε τις ελπίδες της για τον τίτλο να κάνουν φτερά, αν και στις 19 πρώτες αγωνιστικές πραγματοποίησε πορεία πρωταθλητισμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X