ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έμεινε στο... 2016

Ερχόμενος στην Κύπρο το καλοκαίρι για λογαριασμό της Ανόρθωσης, ο Αϊράμ Καμπρέρα κουβαλούσε και την εξαιρετική επίδοση με τη φανέλα της Πολωνικής Κορόνα, έχοντας κλείσει τη χρονιά με 16 γκολ ενεργητικό. Οπωσδήποτε ήταν ένας αριθμός ο οποίος στο μυαλό των φίλων της «Μεγάλης Κυρίας», δημιούργησε προσδοκίες, ιδιαίτερα αν αντιληφθεί κανείς ότι η περσινή χρονιά ήταν συνέχεια δύο σεζόν με 36 συνολικά γκολ με τη φανέλα της Καντίθ στην Ισπανία.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για το 29χρονο επιθετικό μιας και κατάφερε να συνδυάσει το ντεμπούτο του με το φοίνικα στο στήθος, με γκολ. Στις 11 Σεπτεμβρίου 2016, ο Καμπρέρα είχε περάσει σαν αλλαγή στον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη στη Λεμεσό, δίνοντας το έναυσμα της αντεπίθεσης, ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1, πριν ο Κολούνγκα διαμορφώσει το τελικό 1-2. Ακολούθησαν άλλα δυο γκολ το μήνα Οκτώβρη απέναντι σε Ερμή για το πρωτάθλημα και Οθέλλο για το κύπελλο, ενώ η επιθετική συνέπεια συνεχίστηκε με αποτέλεσμα να κλείσει το 2016 με έξι γκολ ενεργητικό.

Από εκεί και πέρα και με την είσοδο του 2017, ο Ισπανός επιθετικός πήρε λιγότερες ευκαιρίες μιας και ο Ίσμαελ Γκονσάλβες πήρε τα πάνω του, καταφέρνοντας μάλιστα να τον προσπεράσει στη λίστα με τους φετινούς σκόρερς της Ανόρθωσης. Μάλιστα το μοναδικό γκολ του Καμπρέρα στο έτος που διανύουμε ήταν αυτό της 13ης Φεβρουαρίου 2017 απέναντι στην Δόξα, μιας και από τότε παρατηρήθηκε μια περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση