ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όλα στο τραπέζι

Ο προγραμματισμός στην Ανόρθωση ενόψει της νέας χρονιάς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Πολλά είναι τα ανοικτά θέματα που παραμένουν στο τραπέζι. Αποχωρήσεις, ανανεώσεις, αλλά και οι ενδεχόμενες κινήσεις ενίσχυσης βρίσκονται στο τραπέζι για την ομάδα της Αμμοχώστου. Οι όποιες κινήσεις γίνονται έχουν την απόλυτη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας.

Στο θέμα των ανανεώσεων, υπάρχει οικονομική διαφορά με Μίτροβιτς, Γκάμπριελ Μούρα και Ζοάο Βίκτορ. Πιο μεγάλη είναι η διαφορά με τον Σέρβο μέσο, ενώ με τους άλλους δύο εκφράζεται η αισιοδοξία πως στο τέλος της μέρας θα παραμείνουν κάτοικοι του «Αντώνης Παπαδόπουλος» με αμοιβαίες υποχωρήσεις. Το θέμα του Ολιβέιρα, αντίθετα, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, καθώς απομένουν μόνο οι υπογραφές μετά την συμφωνία στο οικονομικό.

Από την άλλη, όλες οι ενδείξεις συνηγορούν πως σύντομα θα έχουμε την πρώτη ανακοίνωση προσθήκης στην ομάδα. Ο πρόεδρος βρίσκεται στο εξωτερικό και για μεταγραφικούς λόγους, ενώ με την επιστροφή του σίγουρα θα έχουμε νεότερα, καθώς οι ανάγκες της ομάδας σ ‘ αυτό τον τομέα είναι πολλές. Έχουν προταθεί πολλοί παίκτες και ήδη με κάποιους οι επαφές είναι προχωρημένες, κατόπιν εισηγήσεων και του Ρόνι Λέβι.

Επίσης, «αγκάθι» για την ώρα αποτελούν κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από το υφιστάμενο ρόστερ που δεν ικανοποίησαν με την απόδοσή τους. Είναι δεδομένη η πρόθεση να διακοπεί η συνεργασία με Κολούνγκα και Γκιγιέρμε Σάντος, οι οποίοι διατηρούν συμβόλαιο και την νέα χρονιά. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν μαζί τους για «βελούδινο» διαζύγιο. Αγκιλάρ, Καλντερόν και Καμπρέρα δεδομένα αποχωρούν από το ρόστερ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση