ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ούτε φέτος έκτισε κορμό

Σε άλλο ένα καλοκαιρινό ράβε-ξήλωνε θα προβεί η Ανόρθωση

Με τους ποδοσφαιριστές που θεωρούνται σίγουροι για τη νέα χρονιά να μετρούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού, το σίγουρο είναι ότι οι ιθύνοντες της Ανόρθωσης ζηλεύουν όσους μιλούν για μονοψήφιο αριθμό κινήσεων κατά την προσεχή μεταγραφική περίοδο. Εκεί που όλα έδειχναν ότι τουλάχιστον κάποιες περιπτώσεις όπως οι Μίτροβιτς, Γκάμπριελ, αλλά και Οικονομίδης, θα συνέχιζαν να φορούν τη φανέλα με το «φοίνικα», πλέον όλα φαντάζουν ρευστά.

Μάλιστα με τον τρόπο που εξελλίσονται τα γεγονότα, στο άμεσο μέλλον φαντάζει πιο πιθανόν να προκύψουν περαιτέρω αποχωρήσεις, παρά ανανέωσεις. Σε κάθε περίπτωση τα οικονομικά πλαίσια που έχουν τεθεί, δεν θα γνωρίσουν υπέρβαση, διότι πολύ απλά ο έμπειρος Ανδρέας Παντελή γνωρίζει ότι ακόμα και τώρα, η Ανόρθωση υποφέρει από τα ανοίγματα των προκατόχων του. Πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι αυτό του Αντριάν Κολούνγκα, ο οποίος μετά από ένα χρόνο... διακοπές, φαίνεται ότι θα «πατήσει» πάνω στη συμφωνία και για τη νέα χρονιά.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η ενίσχυση και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό, ώστε η «Μεγάλη Κυρία» να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας χρονιάς. Αναμφίβολα ο Ρόνι Λέβι θα χρειαστεί να δει το ρόστερ έτοιμο όσο το δυνατόν συντομότερα, ώστε να δουλέψει στον τομέα της ομοιογένειας, στον οποίον εξ ορισμού, η ομάδα θα υστερεί.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση