ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Επαναφέρουν Κρίστιαν Μπουντ

Το όνομα του Ρουμάνου φορ εμπλέκεται με την Ανόρθωση ξανά

Κυριάκος Τοφή

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα πεντάμηνο, το όνομα του Κρίστιαν Μπουντ διασυνδέεται από τα Ρουμανικά μέσα ενημέρωσης με την Ανόρθωση. Ο 31χρονος κεντρικός επιθετικός έχει προτάσεις τόσο από τη «Μεγάλη Κυρία», όσο και από τον ΑΠΟΕΛ σύμφωνα με την ιστοσελίδα prosport.ro, ωστόσο το πρόσφατο παρελθόν έχει δείξει ότι δεν ενδιαφέρει τον Ρόνι Λέβι.

Αν και ο υψηλόσωμος φορ που βλέπει τον κόσμο από τα 185 εκατοστά, διένυσε μια από τις πιο παραγωγικές χρονιές της καριέρας του με τη φανέλα της Κλουζ, παρουσιάζει ένα παράδοξο μιας και τα έντεκα γκολ που πέτυχε, σημειώθηκαν σε διάστημα τεσσάρων μηνών και πιο συγκεκριμένα από τον Αύγουστο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016. Έκτοτε και παρόλο που τουλάχιστον το τρίμηνο Φεβρουάριος-Απρίλιο 2017 θεωρήθηκε ως πρωτοκλασσάτη λύση του Ρουμανικού συλλόγου, έμεινε άσφαιρος και αυτό οδήγησε ενδεχομένως και την Κλουζ στην κατεύθυνση του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Οι Ρουμάνοι μάλιστα κάνουν λόγο για κάθοδο του Μπουντ στο νησί για διαπραγματεύσεις, ωστόσο το σενάριο αυτό απέχει από την πραγματικότητα μιας και τόσο τον Ιανουάριο, όσο και τώρα, ο Ισραηλινός τεχνικός της Ανόρθωσης δεν έδειξε «ζεστός» για την περίπτωσή του.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X