ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαγιάτικος... Κόπριβετς

Μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις που αγωνίστηκαν με τη φανέλα της Ανόρθωσης για δύο σερί χρονιές, είναι ο Γιάν Κόπριβετς. Ο Σλοβένος διεθνής τερματοφύλακας θεωρείται ο κορυφαίος στην μετά-Μπεκιάι εποχή και οπωσδήποτε η λήξη του συμβολαίου του προκαλεί ερωτηματικά στον κόσμο της ομάδας. Σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται στο συμβόλαιο του Κόπριβετς, ο μήνας που διανύουμε είναι καθοριστικός μιας και κατά τη διάρκειά του, η Ανόρθωση έχει το δικαίωμα να το ανανεώσει μονομερώς.

Ταυτόχρονα όμως τα στενά οικονομικά πλαίσια στα οποία θα κληθεί να κινηθεί ο προγραμματισμός, αναγκάζει τους ιθύνοντες του σωματείου να σκεφτούν διπλά και τριπλά κάθε μεγάλο συμβόλαιο, όπως και αυτό του Σλοβένου. Ενδεχομένως ο Ανδρέας Παντελή και οι συνεργάτες του να ρίξουν κλεφτές ματιές και σε άλλες περιπτώσεις μιας και υπάρχουν άλλες δύο εβδομάδες ελευθερίας κινήσεων, πριν καθίσουν στο τραπέζι με τον βασικό τερματοφύλακα της τελευταίας διετίας.

Μαζί με τους Βίκτορ και Γκάμπριελ, είναι οι μοναδικοί τρεις ποδοσφαιριστές με σεβαστό χρόνο συμμετοχής τα τελευταία δύο χρόνια με τη φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση