ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για το γόητρο στην Λεμεσό

Η χρόνια τελείωσε από την μέρα του αποκλεισμού από το κύπελλο για την Ανόρθωση. Τα παιχνίδια που απέμειναν είναι για το γόητρο και την ιστορία του συλλόγου. Έτσι είναι και το σημερινό με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο.

Η Ανόρθωση πάει στην Λεμεσό για να παλέψει για τη νίκη, όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας. Ο Ρόνι Λέβι έχει να αντιμετωπίσει κάποιες απουσίες και συνεπώς θα προβεί σε αλλαγές. Δεν υπολογίζει στον Γκιγέρμε Σάντος που τιμωρήθηκε με επιπλέον αγωνιστικές από τον αθλητικός δικαστή και η χρονιά τελείωσε γι’ αυτόν.

Εκτός είναι και ο Ερέρο που τραυματίστηκε στον αγώνα με την ΑΕΛ και δεν πρόλαβε την αναμέτρηση. Στους απόντες είναι επίσης Κολούνγκα και Αγιλάρ, αλλά και ο νεαρός Φύτος Κυριάκου. Με αυτά τα δεδομένα, ο Ισραλίτης τεχνικός θα κάνει αλλαγές, αλλά θα διατηρήσει το 4-3-3.

Στο τέρμα θα δούμε ξανά τον Παπαδόπουλο. Δεξιά στην άμυνα ο Γκάμπριελ και αριστερά ο Γιαννούλης. Στο κέντρο της άμυνας ο Καλντερόν με τον Σιβού. Αμυντικοί μέσοι θα είναι ο Βίκτορ και Μίτροβιτς, με τον Ράγιος να είναι πιο μπροστά.

Στα άκρα της επίθεσης θα δούμε τον Καλό και τον Ολιβέιρα. Με τον Αντρέ Άλβες να είναι στην κορυφή της επίθεση. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν ο νεαρός Μάριος Νικολάου για το κέντρο της άμυνας, αλλά και ο Οικονομίδης.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση