ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φάνηκε στη φουρτούνα

Ο Ρόνι Λέβι αναμένεται ότι θα επεκτείνει το δεύτερό του πέρασμα από τον πάγκο της Ανόρθωσης κατά ένα χρόνο, σύμφωνα με τα όσα προνοεί το συμβόλαιο συνεργασίας το οποίο είχε υπογράψει στις αρχές του 2017. Ο Ισραηλινός τεχνικός ανέλαβε το κυανόλευκο καράβι σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, όπου η λειψανδρία ποσοτικά και ποιοτικά, είχε ήδη βγάλει την ομάδα εκτός στόχων. Παρόλ’ αυτά με αντεπίθεση διαρκείας και προσφορά από τους νεαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, η ομάδα της Αμμοχώστου κατάφερε να κάνει τα στοιχειώδη και αν εξασφαλίσει συμμετοχή στο πρώτο γκουπ της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος και να φτάσει στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Όλα αυτά με τους ποδοσφαιριστές εκείνους που ίδρωσαν να αποκλείσουν τον Οθέλλο Αθηαίνου, με τους ποδοσφαιριστές που έκλεψαν βαθμό από την μετέπειτα υποβιβασμένη ΑΕΖ σε χρόνους καθυστερήσεων και με τους ποδοσφαιριστές που δέχθηκαν εντός έδρας ήττα από την Καρμιώτισσα. Η αλήθεια είναι ότι όπως ο ίδιος ο Λέβι ανέφερε ξανά και ξανά στα πρώτα του παιχνίδια ως τεχνικός της Ανόρθωσης, η ομάδα βιώνει μια δύσκολη και επικίνδυνη κατάσταση που την ανάγκασε να κοιτά και πάνω, αλλά πολύ περισσότερο κάτω.

Οι μεγάλες φουρτούνες πέρασαν και ακόμα και ο άδοξος αποκλεισμός από το κύπελλο, δεν ταρακούνησε από τη θέση του τον καπετάνιο της «Μεγάλης Κυρίας» ο οποίος πλέον με τον Ανδρέα Παντελή θα έχει περισσότερο χρόνο να κτίσει παρά να παραλάβει μιαν ομάδα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση