ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αρχή με Ολιβέιρα

Μετά το κεφάλαιο προπονητής, σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών

Με το κεφάλαιο προπονητή για τη νέα χρονιά να κλείνει και τυπικά, με την Ανόρθωση να τιμά τον ένα χρόνο συμβόλαιο που απομένει στον Ρόνι Λέβι, η προσοχή στρέφεται στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ένα πρώτο ξεσκαρτάρισμα έχει ήδη γίνει εμμέσως, με τις επιλογές του Ισραηλινού τεχνικού στους αγώνες, να μαρτυρούν ποιους παίκτες υπολογίζει, ποιους δεν υπολογίζει και ποιους μπορεί να κάνει και χωρίς αυτούς.

Χρονικά ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα κληθεί να προσέλθει στο τραπέζι των συζητήσεων είναι Πορτογάλος και αυτός είναι ο Φελίπε Ολιβέιρα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο πρώην ακραίος επιθετικός της Βιντεότον έκλεψε καρδιές στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και συνείσφερε με τελικές πάσες και γκολ στην πορεία της ομάδας προς τα ημιτελικά του κυπέλλου. Το κοντέρ τη δεδομένη στιγμή γράφει 17 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο με 5 γκολ, αριθμοί που για πλάγιο επιθετικό στη «Μεγάλη Κυρία», έχουν να παρατηρηθούν από τον καιρό του... Ρικάρντο Λαβόρδε.

Ο Ρόνι Λέβι έχει περιβάλει από πολύ νωρίς με εμπιστοσύνη τον 32χρονο Πορτογάλο, ο οποίος στο παλμαρέ του έχει πέρασμα από την Τσέλσι, την Τορίνο, την Μπράγκα, την Πάρμα αλλά βεβαίως και την Βιντεότον με την οποία βίωσε τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X