ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Λίγη υπομονή...»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM Κύπρου για όλα όσα αφορούν την ομάδα της Αμμοχώστου.

Αναλυτικά τι είπε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη:

Για το χθεσινό παιχνίδι στη Λεμεσό: « Μπήκαμε με διάθεση στο παιχνίδι, είχαμε το δοκάρι με τον Άλβες στα πρώτα στάδια, μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχαμε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, αλλά η ΑΕΛ πέτυχε το γκολ στην μοναδική της ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ είχε την υπεροχή, έδειξε να το θέλει περισσότερο και το δεύτερο γκολ τελείωσε το παιχνίδι.»

Για το κλείσιμο της χρονιάς: «Μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο, η κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη δυνατή στην ομάδα.Ο προπονητής μας ψάχνει τους τρόπους να κρατήσει τους παίκτες μας σε εγρήγορση για να κλείσει η χρονιά με αξιοπρεπή τρόπο.»

Για τον προγραμματισμό: « Γίνονται διάφορες σκέψεις για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς. Δεν μας πιέζει ο χρόνος αυτή την στιγμή, ο κόσμος θα πρέπει να δείξει υπομονή. Η διοίκηση επεξεργάζεται διάφορους τρόπους για να παρουσιαστεί η ομάδα καλύτερη την νέα χρονιά. Ο προπονητής είναι κομμάτι του προγραμματισμού. Οταν έχουμε κάτι νεότερο θα ενημερώσουμε.»

Για το εάν έχει δεχθεί η Ανόρθωση κάποια κρούση για χρησιμοποίηση του γηπέδου της: «Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα. Όλα εξετάζονται από την διοίκηση μας πέρα από την ενίσχυση με ποδοσφαιριστές. Μόλις υπάρξει νεότερο σε οποιοδήποτε θέμα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι για ανακοίνωση προς τον κόσμο. Λίγη υπομονή να παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις…»

 

 

 

 

 

 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X