ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σχεδιασμός...προσεχώς!

Η χθεσινοβραδινή ήττα από την ΑΕΛ στη Λεμεσό δεν άλλαξε κάτι επί της ουσίας στον θεσμό του πρωταθλήματος για την Ανόρθωση. Αυτό που έχει σημασία από εδώ και πέρα είναι ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν που έρχεται.

Ο προγραμματισμός μπαίνει από αυτή την εβδομάδα λογικά στα πολύ πολύ βαθιά. Αυτό που λέμε δεν είναι σχήμα λόγου, αλλά η πραγματικότητα για την ομάδα της Αμμοχώστου. Το θέμα που προέχει είναι αυτό της τεχνικής ηγεσίας. Ο Ρόνι Λέβι είναι προβληματισμένος από την όλη κατάσταση, καθώς η ομάδα δεν έχει κίνητρα και στόχους να παλέψει μέσα στο γήπεδο, όπως δήλωσε χθες μετά το παιχνίδι στη Λεμεσό.

Ο Ισραηλινός τεχνικός θα τα πει τις επόμενες μέρες με τον Ανδρέα Παντελή για να καταλήξουν σε οριστικές αποφάσεις από κοινού ενόψει της νέας χρονιάς. Θυμίζουμε πως ο Λέβι διατηρεί συμβόλαιο με την «Κυρία» για ακόμα ένα χρόνο.

Για τις αποχωρήσεις, αλλά και προσθήκες ποδοσφαιριστών είναι πρόωρο την δεδομένη στιγμή να λεχθεί κάτι συγκεκριμένο. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα έχουμε ένα «καυτό» καλοκαίρι…

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση