ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άλλο ένα κριτήριο

Τρεις στροφές πριν το φινάλε του φετινού μαραθωνίου και η Ανόρθωση πραγματοποιεί την προτελευταία επίσκεψή της στη Λεμεσό προκειμένου να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ. Αυτό που έχει αναφερθεί πολλάκις μετά τον αποκλεισμό από τον Απόλλωνα στην ημιτελική φάση του κυπέλλου, είναι ότι άλλη μια χρονιά φεύγει χωρίς διάκριση και χωρίς Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Επομένως μέσω της διαχείρισης των τελευταίων τυπικών υποχρεώσεων, θα προκύψουν χρήσιμα συμπεράσματα για τη νέα χρονιά, ως προς το ποιοι ποδοσφαιριστές μένουν και ποιοι φεύγουν.

Με αρκετές περισσότερες επιλογές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος προσεγγίζει ο Ρόνι Λέβι τη Δευτεριάτικη υποχρέωση, μιας και οι Γκάμπριελ, Σιβού, Καμπρέρα και Γιαννούλης επιστρέφουν στη διάθεση του Ισραηλινού τεχνικού.

Βάση των πιο πάνω δεδομένων, αναμένεται η τοποθέτηση του Κόπριβετς κάτω από τα δοκάρια με τους Σιβού και Ερέρο να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Γκάμπριελ και Γιαννούλης θα καλύψουν τα άκρα, ενώ στη μεσαία γραμμή θα βρεθούν οι Μίτροβιτς, Οικονομίδης και Ράγιος. Θέση στη γραμμή κρούσης θα πάρουν οι Πορτογάλοι Καλό και Ολιβέιρα, στηρίζοντας τις προσπάθειες του Άλβες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση