ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λέβι ή... επανεκκίνηση

Σημαντικές αποφάσεις και στο κεφάλαιο προπονητή θα παρθούν στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης, με τον Ρόνι Λέβι να στέλνει ουσιαστικά το μπαλάκι στη διοίκηση, μετά τα όσα ανέφερε μετά τον μεσοβδόμαδο αγώνα με τον Απόλλωνα. Ο Ισραηλινός τεχνκός εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει σε μιαν ομάδα που θα θέλει να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και η εξέλιξη των γεγονότων θα γίνει ανεξάρτητα του ότι διατηρεί συμβόλαιο και τη νέα χρονιά.

Στις τάξεις των φίλων της «Μεγάλης Κυρίας» παρατηρούνται για άλλη μια φορά και μετά από καιρό, τάσεις... παρενθοντολογίας με τον Τιμούρ Κετσπάγια να βρίσκεται στο μυαλό αρκετών εξ αυτών. Βέβαια το σίγουρο στην υπόθεση του Γεωργιανού είναι ότι ο ίδιος θέτει ως προτεραιότητα το εξωτερικό, έχοντας ήδη τέσσερα περάσματα από πάγκους σε Κύπρο και Ελλάδα, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία τουλάχιστον στις τρεις από αυτές τις απόπειρες.

Συμπερασματικά η διοίκηση Ανδρέα Παντελή βρίσκεται ουσιαστικά σε μια φάση του να επιλέξει να συνεχίσει με τον Ρόνι Λέβι ή να πατήσει το κουμπί της επανεκκίνησης. Πολύ απλά διότι τα «θέλω» μερίδας του κόσμου συγκρούονται με την πραγματικότητα που δεν ευνοεί επιστροφής του Κετσπάγια στην Ανόρθωση. Άλλωστε από πλευράς «κυανολεύκων» έγινε μια προσέγγιση μετά τη φυγή Πάους, με την πόρτα από πλευράς του Γεωργιανού να είναι κλειστή.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X