ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Κολούνγκα και οι άλλοι

Ματιές προς τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς ρίχνουν στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης, με το θέμα της παραμονής του Ρόνι Λέβι να βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας. Από εκεί και πέρα και ανάλογα με την τροπή που θα πάρει το θέμα, θα αρχίσει για άλλο ένα καλοκαίρι το ράβε-ξήλωνε του ρόστερ μιας και οι αποχωρήσεις δεν αποκλείεται να αγγίξουν διψήφιο αριθμό. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που λίγοι ποδοσφαιριστές διατηρούν συμβόλαιο και τη νέα χρονιά, οι αποφάσεις για την παραμονή ή όχι των πλείστων μονάδων, είναι αν μη τι άλλο ευκολότερη διαδικασία.

Και κάπου εκεί το πρώτο όνομα που σηκώνει συζήτηση είναι αυτό του Αντριάν Κολούνγκα, ο οποίος διατηρεί συμβόλαιο και τη νέα χρονιά. Παρά το σεβαστό βιογραφικό που κουβαλά, ο Ισπανός δεν δικαίωσε ποτέ τις προσδοκίες των ανθρώπων της «Μεγάλης Κυρίας» όντας εκτός ομάδας εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Παρά τις πολυάριθμες ευκαιρίες που πήρε από τον εκάστοτε προπονητή, ο Κολούνγκα φάνηκε είτε να μη μπορεί, είτε να μην έχει τα κίνητρα για να κάνει το κάτι παραπάνω και να επιβεβαιώσει ότι ο ποδοσφαιριστής που κάποτε διακρίθηκε στα γήπεδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν, δεν… ξόφλησε.

Από εκεί και πέρα δεν θα ήταν υπερβολή να ειπωθεί ότι ουδείς μπορεί να θεωρείται σίγουρος, ακόμα και περιπτώσεις όπως οι Κόπριβετς, Γκάμπριελ και Βίκτορ που φόρεσαν τη φανέλα της Ανόρθωσης για δεύτερη σερί χρονιά.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση