ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εν αναμονή…

Η εβδομάδα που μπαίνει από σήμερα για την Ανόρθωση αναμένεται να είναι εβδομάδα συζητήσεων και αποφάσεων.

Ο προβληματισμός και η απογοήτευση από την συντριβή του Τσιρείου παραμένει, καθώς ότι συνέβη στη Λεμεσό είναι ακόμα νωπό στο μυαλό. Ο Ανδρέας Παντελή και η διοίκησή του αναμένεται να πάρουν τις πρώτες αποφάσεις για τη νέα σεζόν, ίσως και από αυτή την εβδομάδα ακόμα.

Ο Ρόνι Λέβι παραμένει στον πάγκο μέχρι νεωτέρας, αλλά η εμπιστοσύνη έχει κλονιστεί στο πρόσωπό του μετά το αποτέλεσμα στο Τσίρειο. Θα τα ξαναπεί με τον Ανδρέα Παντελή μέσα στην εβδομάδα και αναμένονται σύντομα εξελίξεις πάνω στο θέμα αυτό.

Όλοι βρίσκονται υπό διαρκή παρακολούθηση, καθώς αρκετά συμβόλαια ποδοσφαιριστών λήγουν, αλλά και όσοι έχουν δεν θα πρέπει να αισθάνονται απόλυτα σίγουροι για παραμονή στο ρόστερ της νέας περιόδου. Η εικόνα των επόμενων παιχνιδιών αναμένεται να καταδείξει πολλά, αρχής γενομένης από τον επαναληπτικό κόντρα στον Απόλλωνα μεθαύριο Τετάρτη.

Η νίκη με την Ομόνοια προσέφερε μια ικανοποίηση, διότι η ομάδα έδειξε μια αντίδραση εντός αγωνιστικού χώρου. Μέχρις εκεί, όμως. Ο στόχος από εδώ και πέρα είναι ένα αξιοπρεπές τέλος στη χρονιά και ο σχεδιασμός της επόμενης…

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση