ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέλος της χρονιάς

Η απότομη μετάβαση από την προοπτική της επιστροφής σε Ευρώπη και τίτλους από την απώλεια άλλης μιας χρονιάς χωρίς κάτι χειροπιαστό μέσα σε ενενήντα αγωνιστικά λεπτά, έχει γκρεμίσει την εικόνα που η Ανόρθωση έκτισε με τον Ρόνι Λέβι στον πάγκο. Αυτός ακριβώς που πληγώνει είναι η αδυναμία της ομάδας να δώσει συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις στο θεσμό του πρωταθλήματος, εκεί όπου ουσιαστικά δεν υπήρχε βαθμολογικό κίνητρο, καταρρέοντας ουσιαστικά στο πρώτο μισάωρο του χθεσινού πρώτου ημιτελικού.

Οι ίδιοι ποδοσφαιριστές και ο ίδιος προπονητής για τους οποίους γράφτηκαν διθύραμβοι, πλέον τίθενται όλη υπό κρίση, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο. Βέβαια με πέντε αγώνες να απομένουν μέχρι το τυπικό τέλος της χρονιάς, βεβιασμένες αποφάσεις θα πρέπει να αποφευχθούν είτε σε αγωνιστικό, είτε σε άλλο επίπεδο. Αν πριν το χθεσινό αγώνα ήταν μια φορά δύσκολο να διατηρήσουν το αγωνιστικό τους φρόνημα υψηλό, πλέον είναι... δέκα φορές μιας και ουσιαστικά τα πάντα έχουν κριθεί και το ταμείο γράφει μείον.

Η επόμενη ημέρα του προδιαγραφόμενου αποκλεισμού βρίσκει την Ανόρθωση σε κατάσταση σοκ, αποκαλύπτοντας την αδυναμία του ρόστερ να αντεπεξέλθει απέναντι σε ποιοτικότερους αντίπαλους και η οποία καμουφλαρίστηκε από τις κατά καιρούς καλές εμφανίσεις στο θεσμό του πρωταθλήματος.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X