ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σαν ανέτοιμη από καιρό

Απούσα από τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς ήταν η Ανόρθωση η οποία αποχαιρέτησε  και επίσημα την προοπτική διάκρισης τη φετινή χρονιά, είτε αυτό μεταφράζεται σε τίτλο, είτε σε έξοδο στην Ευρώπη. Πραγματοποιώντας τη χειρότερη φετινή εμφάνιση επί θητείας Ρόνι Λέβι και μια από τις χειρότερες ολόκληρης της χρονιάς, η «Μεγάλη Κυρία» παρουσιάστηκε ασυνεπής σε ένα ραντεβού το οποίο ανέμενε για μεγάλο χρονικό διάστημα η ίδια σε επίπεδο ποδοσφαιριστών, προπονητών και κόσμου.

Ως προς το τακτικό κομμάτι, η μετακίνηση του Ράγιος στα άκρα της επίθεσης δεν έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα της Αμμοχώστου να κρατήσει μπάλα, την ίδια ώρα που οι αντίπαλοι μέσοι παρουσιάστηκαν πιο αποφασιστικοί στη μάχη της νευραλγικής γραμμής. Το δεύτερο και τρίτο γκολ είναι ενδεικτικό της χαλαρότητας, ανετοιμότητας, ή όποιας άλλης λέξης μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς για να περιγράψει το γεγονός ότι το μομέντουμ που κτίστηκε εδώ και περίπου ένα μήνα, κατέρρευσε σχετικά νωρίς.

Πλέον η Ανόρθωση στρέφει και επίσημα την προσοχή της στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς, μη έχοντας πλέον να διεκδικήσει κάτι χειροπιαστό τόσο στον επαναληπτικό ημιτελικό, όσο και στις τέσσερις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος. Σαφέστατα το θέμα διαχείρισης για τον Ισραηλινό τεχνικό θα είναι ακόμα δυσκολότερο από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι να προσμένουν οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος, ωστόσο ίσως να ήρθε η περίοδος να δωθούν ευκαιρίες πλην των 12-13 εκείνων μονάδων που τράβηξαν πολύ περισσότερο κουπί από άλλους.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση