ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ίδιος και ο προπονητής

Μια σημαντική δήλωση του Ανδρέα Παντελή στο πρόσφατο παρελθόν ήταν το γεγονός ότι ανεξάρτητα με το αν η Ανόρθωση εξασφαλίσει έξοδο στην Ευρώπη ή όχι, το μισθολόγιο της νέας χρονιάς δεν θα μεταβληθεί. Σημαντική παράμετρος για την επιστροφή της «Μεγάλης Κυρίας» στις επιτυχίες είναι η διοικητική σταθερότητα, ο ισοσκελισμός προϋπολογισμός, αλλά και η σταθερότητα στον πάγκο.

Στη δεύτερή του θητεία στο τιμόνι της Ανόρθωσης, ο Ρόνι Λέβι έχει κερδίσει άπαντες με τη μεθοδικότητά του αλλά και το πως μεταμόρφωσε μια ομάδα με ηττοπάθεια, σε μια ομάδα που επιδιώκει παντού και πάντοτε το τρίποντο. Ο Ισραηλινός τεχνικός θα μπορούσε πολύ εύκολα να αφήσει το καράβι πριν καν αναλάβει και βλέποντας την εικόνα της Ανόρθωσης στον αγώνα κυπέλλου με τον Οθέλλο.

Να όμως που η μοίρα τα έφερε με τέτοιο τρόπο που ακριβώς σε αυτόν τον θεσμό, ο Λέβι είναι μπροστάρης για την επιστροφή των κυανολεύκων στα τρόπαια. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι προπονητής και Ανόρθωση θα τιμήσουν και το δεύτερο χρόνο συνεργασίας βάση συμβολαίου, πολύ απλά διότι τη δεδομένη στιγμή ουδείς γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» από τον εν λόγω τεχνικό.

Σημαντική παράμετρος και το γεγονός ότι έχει δεθεί με το σωματείο και έγινε αφορμή για να τερματιστεί η... παρελθοντολογία με ότι αυτό συνεπάγεται.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X