ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάτι σαν τελικός

Βάση του αποτελέσματος της χθεσινής κλήρωσης της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου και με δεδομένο ότι ο τελικός θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ, ο Κυριακάτικος αγώνας της Ανόρθωσης με τον ΑΠΟΕΛ, μπορεί να χαρακτηριστεί ως πρόβα τζενεράλε. Με το μυαλό στον μεσοβδόμαδο κρίσιμο πρώτο αγώνα με τον Απόλλωνα στο «Τσίρειο», η ομάδα της Αμμοχώστου θα ταξιδέψει για τέταρτη φορά φέτος στο ΓΣΠ, με στόχο να αποφύγει το αποτέλεσμα των περασμένων τριών επισκέψεων.

Οι δύο ήττες από την Ομόνοια και η μια από τον προσεχή αντίπαλο, σαφώς και δεν βοήθησαν την Ανόρθωση να πλασαριστεί ψηλότερα από την έκτη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση, η Κυριακάτικη αναμέτρηση μπορεί να τη βοηθήσει να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα ετοιμότητας. Η προφύλαξη ορισμένων ποδοσφαιριστών μπορεί να είναι στο μυαλό του Ρόνι Λέβι, ωστόσο από την άλλη οι ανάσες που πήραν οι ποδοσφαιριστές στις διακοπές του Πάσχα, ενδεχομένως να θεωρηθούν αρκετές.

Βέβαια με τους Κολούνγκα, Αγκιλάρ, Σάντος και Βίκτορ εκτός αποστολής για διάφορους λόγους, τα περιθώρια πειραματισμού για τον Ισραηλινό τεχνικό, δεν είναι μεγάλα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X