ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Άλλο πρωτάθλημα και άλλο κύπελλο»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη μίλησε ο επί του τύπου εκπρόσωπος της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας. Μίλησε για το κύπελλο το πρωτάθλημα, τον κόσμο και την αισιοδοξία της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για την κλήρωση: «Είναι λογικό ο κόσμος να συζητά την κλήρωση και τον αντίπαλο στο κύπελλο. Όμως ο προπονητής μας και εμείς βλέπουμε μόνο το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ μιας και αυτό έχει το πρόγραμμα μας. Όταν τελειώσει αυτό τότε θα δούμε τη συνέχεια»

Για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ: «Δυνατός και δύσκολος αντίπαλος ο ΑΠΟΕΛ, όμως όταν είμαστε εμείς καλοί και αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο και σύμφωνα με τις δυνατότητες μας μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο»

Για τη μεταγραφολογία: «Είναι λογικό να γράφονται και να ακούγονται διάφορα πράγματα, όμως όσο δεν επιβεβαιώνονται από εμάς δεν υφίσταται. Η ομάδα θα ενισχυθεί με ποιοτικούς Κύπριους ποδοσφαιριστές. Έχουμε όμως πρώτα τα παιχνίδια και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση τώρα».

Για τα εισιτήρια στο κύπελλο: «Σήμερα θα υπάρξει συζήτηση για τα εισιτήρια και μόλις έχουμε περισσότερα νέα θα ενημερώσουμε τους φίλους μας».

Για το παιχνίδι στο κύπελλο: «Γνωρίζαμε πριν από την κλήρωση πως οι πιθανότητες να υπάρξει ντέρμπι είναι αρκετές. Έτσι και έγινε και έχουμε ντέρμπι. Είναι διαφορετικό το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για την πρόκριση. Πρώτα όμως είναι ο ΑΠΟΕΛ και το πρωτάθλημα, ύστερα θα δούμε τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Υπάρχει καιρός ακόμη».

Για το βόλεϊ γυναικών: «Να πω πως σήμερα είναι ο τελικός κυπέλλου στο βόλεϊ γυναικών στο «Θεμιστόκλειο». Έχουμε πάρει 300 εισιτήρια εμείς και 300 ο Απόλλωνας. Οι οργανωμένοι δεν θα έρθουν ένεκα ταυτοποίησης και καλούμε τους φίλους της ομάδας να έρθουν και να στηρίξουν τα κορίτσια».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση