ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Είχα συμφωνήσει με την Ομόνοια»

Ο Γιώτης Εγκωμίτης ηταν καλεσμένος στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή του Ανδρέα Βιολάρη «Pressing».

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μίλησε μεταξύ άλλων για το σήριαλ της μεταγραφής του στην Ανόρθωση, αποκαλύπτοντας ότι είχε συμφωνήσει προηγουμένως προφορικά με την Ομόνοια.

Αναλυτικά:

«Ο τότε προπονητής της Ομόνοιας ήταν ο κύριος Ανδρέας Μιχαηλίδης, με γνώριζε καλά από την Εθνική και ήθελε να με πάρει στην Ομόνοια. Είχαμε συμφωνήσει για να πάω παρά το γεγονός ότι ο Εθνικός δεν με έδινε γιατί έπρεπε να γίνει συμφωνία με τα σωματεία. Ο χρόνος περνούσε χωρίς να υπήρχε κάτι θετικό. Εγώ είχα πει ότι αν δεν με δώσετε θα σταματήσω το ποδόσφαιρο. Για ένα δίμηνο δεν έπαιζα ποδόσφαιρο, αυτό το διάστημα με πλήρωνε η Ομόνοια. Υπήρχε από μένα η προφορική συμφωνία με την Ομόνοια όμως δεν τα έβρισκαν οι διοικήσεις. Είχα δώσει το λόγο μου στην Ομόνοια.

Σε μια ξαφνική στιγμή με ζήτησε ο πρόεδρος στο γραφείο του χωρίς να γνωρίζω τίποτα. Την ώρα που πήγα να ανέβω στα γραφεία είδα ότι βρίσκονταν μέσα άνθρωποι της Ανόρθωσης. Ο Εθνικός είχε συμφωνήσει με την Ανόρθωση για την μεταγραφή μου. Σοκαρίστηκα, δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω. Εφόσον είχα μια πρόταση από μια μεγάλη ομάδα την αποδέχτηκα. Δεν το κρύβω ότι όλη η οικογένεια μου ήταν Ανορθωσιάτες. Μέσα από αυτήν την ευκαιρία είπα ότι θα πάω. Μέσα σε δέκα λεπτά τα βρήκαμε στο οικονομικό και υπόγραψα στην Ανόρθωση. Είχα άμεση επικοινωνία με ανθρώπους της Ομόνοιας. Σαν σωστός έπρεπε να ενημερώσω τους ανθρώπους της Ομόνοιας ότι έκλεισα στην Ανόρθωση, όπως και έκανα»

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X