ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μετά από καιρό

Ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της η Ανόρθωση για τον αυριανό αγώνα ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ.

Η ομάδα της Αμμοχώστου έχει πολλούς στόχους για το αυριανό εντός έδρας ντέρμπι. Καταρχάς θέλει να σκοράρει μετά από τρεις αγώνες χωρίς γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος. Το τελευταίο της γκολ το πέτυχε ο Φιλίπε Ολιβέιρα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού κόντρα στην Καρμιώτισσα. Επίσης, η Ανόρθωση θέλει μια νίκη σε παιχνίδι ντέρμπι μετά από 22 φορές που προηγήθηκαν χωρίς να γευτεί την χαρά της νίκης σε αγώνες πρωταθλήματος. Επίσης, θέλει να κάνει μια καλή εμφάνιση για να «ζεστάνει» ξανά τον κόσμο της ενόψει κυπέλλου.

Η «Κυρία» αύριο αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της και απέναντι σ’ ένα αντίπαλο, με τον οποίο διατηρεί μια καλή παράδοση στους μεταξύ τους αγώνες. Φέτος, η Ανόρθωση δεν έχει ηττηθεί από την ΑΕΛ. Η νίκη είναι επιβεβλημένη για την ομάδα του Ρόνι Λέβι για να επανέλθει η καλή ψυχολογία στα πόδια των ποδοσφαιριστών, παρά την βαθμολογική θέση της ομάδας.

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Ρόνι Λέβι γνωστά. Οι Αγκιλάρ και Κολούνγκα θα είναι οι απόντες αύριο λόγω τραυματισμού. Ο Ισραηλινός ενδέχεται να πραγματοποιήσει αλλαγές στο αρχικό του σχήμα για να παρουσιάσει μια καλύτερη αγωνιστική εικόνα στο γήπεδο.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση