ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τεστ δύναμης και αντοχής

Απέναντι ίσως στην πιο σκληροτράχηλη ομάδα του πρωταθλήματος θα βρεθεί η Ανόρθωση, με τον Ρόνι Λέβι να καλείται να βρει τις λύσεις στο δυναμικό παιχνίδι που εφαρμόζει η ΑΕΛ και στα δύο άκρα του γηπέδου. Η προσπάθεια περιορισμού από πλευράς των Ερέρο και Σιβού, του Αρουαμπαρένα, αλλά και το κράτημα της μπάλας από Μίτροβις και Ράγιο έναντι των Σοάρες και Νικολάου, είναι μόνο δύο από τα στοιχεία τα οποία θα καθορίσουν το νικητή του Κυριακάτικου ντέρμπι.

Η αποχή από τα τρίποντα για διάστημα πέραν του ενός μήνα, δεν ωφελεί ούτε στη συντήρηση της ανταγωνιστικότητας της Ανόρθωσης, ούτε στη ψυχολογία κόσμου και ποδοσφαιριστών εν όψει της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου. Έχει αναφερθεί πολλάκις ότι οι αγώνες πρωταθλήματος προσφέρονται για αξιολόγηση του ρόστερ εν όψει της νέας χροινιάς αλλά και διατήρηση των στροφών ψηλά, ωστόσο η τελευταία τριάδα αγώνων δεν μαρτυρά κάτι τέτοιο.

Η επιστροφή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» προσθέτει στη δυναμική της «Μεγάλης Κυρίας» η οποία αναμένεται να αντλήσει δύναμη από τον κόσμο της ώστε να επιστρέψει στο μονοπάτι των επιτυχιών.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση