ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H ζωή χωρίς τον Αντριάν

Ήρθε με πολλές και μεγάλες προσδοκίες το περασμένο καλοκαίρι. Παράλληλα, είναι και από τους πλέον ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του ρόστερ της Ανόρθωσης.

Ο λόγος για τον Αντριάν Κολούνγκα. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός της «Κυρίας» τραυματίστηκε στην προπόνηση της περασμένης Τρίτης και η διάγνωση μετά τις ιατρικές εξετάσεις έδειξε θλάση στο υποκνημίδιο. Κάτι που θα τον αφήσει εκτός για τις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες.

Ο τραυματισμός του έρχεται σε μια περίοδο που ο Ρόνι Λέβι ασφαλώς και θα τον ήθελε στα πλάνα του. Χιλιοειπωμένο πως το ρόστερ της ομάδας της Αμμοχώστου είναι μικρό σε αριθμό και μια δύο απώλειες αυξάνουν το αγωνιστικό πρόβλημα για τον Ισραηλινό κόουτς. Έτσι, και ο Κολούνγκα αποτελεί απώλεια αυτή τη χρονική στιγμή.

Γεγονός, επίσης, πως ο Ισπανός δεν ικανοποίησε κανένα με την απόδοσή του μέχρι στιγμής. Πέρα από κάποιες εκλάμψεις με συνεχόμενες ασίστ στο ενεργητικό του κόντρα σε Ομόνοια και Ερμή τον δεύτερο γύρο, δεν μπόρεσε να προσφέρει κάτι άλλο ουσιαστικό. Αυτός ο τραυματισμός του τον θέτει νοκ άουτ σε μια περίοδο όπου ήταν λογικό πως θα έπαιρνε περισσότερες ευκαιρίες.

Το θετικό για τον Λέβι είναι ότι Καρλίτος, Ολιβέιρα και Φύτος Κυριάκου είναι έτοιμοι από αγωνιστικής πλευράς και του δίνουν τις απαιτούμενες λύσεις για τα επόμενα παιχνίδια.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X